Najładniejsza jest Kate. Uwielbiam tą aktorkę i postać w serialu też.
Na drugim miejscu jest Claire, sympatyczna aktorka i postać też fajna
Na trzecim miejscu Ana
_________________ A Elbereth Gilthoniel, silivren penna míriel o menel aglar elenath! Na-chaered palan-díriel o galadhremmin ennorath, Fanuilos, le linnathon nef aear, sí nef aearon! - Fellowship of the Ring
Wasza fascynacja urodą Kate troche mnie zaskoczyła, bo sama mam dość ambiwalentne zdanie na temat jej wyglądu. Na niektórych ujęciach jest po prostu śliczna, pewnie "najładniejsza na wyspie", jak to określacie, ale jak sfilmują ją nie z tej strony to FUUUJ!!! Zwykła czarownica.
Bardzo ładna jast Claire, zarówno zewnętrznie, jak i wewnętrznie.
Podobają mi się też Sun i Libby. Naturalne i zwyczajne, chociaż ich uroda nie jest tak "oczywista" jak np. uroda Claire i może trzeba się przyjżeć, żeby ją zauważyć.
A co do Shannon, to posłużę się uroczo trafnym cytatem kogoś z forum(nie pamiętam kogo, ale jeśli to czytasz, brawo dla Ciebie): KUKŁA.
_________________ Chciałeś dać swego Boga innym, choć tego nie chcieli.
Żyli w zgodzie, spokoju - swojego Boga już mieli...
Hmmm, z wyglądu najbardziej pociągająca jest Shannon, najładniejsza .
Później jest Kate, także bardzo ładna ale troszkę za chuda
na 3 miejscu jest Sun i Claire-dwie bardzo ładne kobiety, które są poprostu "słodkie"
Moim zdaniem jest najładniejsza Claire. Od samego początku (od kiedy zaczęłam oglądać LOST) stwierdziłam, ze Clair jest b. ładna, miła, sympatyczna itd...
A mi się najbardziej podoba Ana-Lucia, nie licząc charakteru... ma ładne ciało, nie za chude, nie za grube...
Kate niby ładna, ale wg mnie nic specjalnego.... Może niektórych tu urażę (jej fanów), ale dla mnie z urody to taka wiejska dziołcha chyba że ją jakoś odstroją, umiejętnie umalują, umiejętnie nastawią światła itd...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum