Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 531 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-08-25, 14:29
Jak dla mnie najładniejszą postacią w serailu jest a raczej była Ana Lucia. Ładna kobieta
Z zewnątrz jest taka silna i twarda jednak w głębi to łagodna, prawdziwa kobieta.
Reszta wygląda następująco:
Libby
Kate
Sun
Shannon
Clarie
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Wysłany: 2006-08-26, 10:16
Moim zdaniem najładniejszą dziewczyną na wyspie była Shannon. Nie za wysoka,nie za niska i talia modelki. Zawsze zadbana i dobrze ubrana. Do tego delikatna,nie głupia i taka typowo kobieca. Shannon była naprawdę piękna ale już nie żyje...
Dość sentymentów , z obecnych żyjących postaci na wyspie podoba mi się najbaradziej Kate i Claire. Kate to typ takiej "dziewczyny z sąsiedztwa". Zawsze miła usmiechnięta i pomocna. Do tego ładna i zgrabna. Ubiera się po swojemu i nie musi się malować i stroić by być piękną.
Jeżeli chodzi o Claire to przypomina mi trochę Shannon. Nie jest taka porywcza jak na przykład Kate by wziąść broń i strzelić nagle do kogoś. Jest dobrego wzrostu,ma figurę. Długie blond włosy i błękitne oczy. Nie musi sie podobnie jak Kate smarować kosmetykami by byc ładną,ona z natury jest piękna. To by było na tyle...
Jezeli Shannon byla kobieca to jestem z jowisza i mam trzy d***.... Shannon zachowywala sie jak naiwna idiotka podrywajac i wyzyskujac bogatych facetow. Byla beznadziejną egocentryczką. Czy twoim zdaniem, aka James Ford, sa to cechy kobiecosci?? Zachowywala sie jak rozpieszczona nastolatka. I bardzo sie ciesze ze Ana Lucia ja wyeliminowala I kiedy ona się dobrze ubrala? jakos nigdy tego nie zauwazylam./. to tyleee // Czarna Wdowa każdy ma inny gust także nie musisz się tak denerwować. Muminek
[ Dodano: 2006-08-26, 18:44 ]
Teraz z porzadnych kobiet to tylko Kate zostala. Ma pieknie umięśnione cialo i potrafi poslugiwac sie bronią. I jak sama powiedziala: "nigdy nie wklada różowego". I to mi sie podoba.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-08-27, 21:23
Czarna Wdowa napisał/a:
Jezeli Shannon byla kobieca to jestem z jowisza i mam trzy d***....
Hmm... Ja równiez uważam że była kobieca. Wyzyskiwała facetów? Tylko Boona z tego co wiemy ale to w wypadku kiedy potrzebowała pieniędzy a on naiwnie dał sie nabrać na jej gierki i sam płacił jej facetom by od niej odeszli. Shannon była ładna i wcale zle nie wyglądała. Co do charakteru to uległ zmianie i Shannon zmieniła sie na lepsze pod koniec swojego życia... To tyle.
Oprócz siostry Boona podoba mi się również Kate. Jest zgrabna i inteligentna, ma ładną twarz i głos. Do tego potrafi sobie poradzić w życiu niezaleznie od sytuacji, no i oczywiście umie posługiwać sie bronią co też uważam za plus.
Jeff --> pamiętasz co Boone mówił o Shannon do Sayida?. Mówił że Shannon będzie z nim dopóki będzie jej potrzebny, a potem go porzuci, tak jak swoich wcześniejszych mężczyzn. Sama Shannon mówiła o tyxh wszystkich "facetach z drogimi jachtami". Myślę, że była zwykłą intrygantką... ale do czasu. Zgadzam się z Jeffem co do tego że bardzo się zmieniła na lepsze. Pod koniec swego życia udowodniła że potrafi zaangażowac się w związek i starała się pokazac, że jest wartościową osobą. Całkiem wydoroślała. Ale kobieca to nie była. Była przysłowiowym "pokemonem". A poza tym ma krzywe nogi (ale to już uwaga do Maggie Grace, a nie samej Shannon)
Ja uważam że najseksowniejsza jest na wyspie Kate. Jest ładna zgrabna bardzo sie podoba wielu mężczyznom zapewne. Umie sobie radzić w trudnych sytuacjach . Walczy o swoje.
Była to ją zabiją???
(Jestem dopiero na początku 2 serii)
UUU...
Szkoda.
Ja tam naj lubie Kate.
Kiedyś Shannon ale teraz ehh...
Danielle fuj
Brzydula!
Sun też nie zabardzo...
Clarie jest fajna.
Dobrze że Kate wygrała!!!!
[ Dodano: 2006-09-15, 12:48 ]
alley_baggett napisał/a:
Libby - piękna kobieta z pięknym charakterem
Charakter to nie wiem bo z nią widziałam dopiero jeden odcinek...
Ale piękna to ona nie jest...
Sam nie wiem, wszystkie z nich są ładne Nie lubię też patrzeć przez pryzmat wyglądu, ale jeżeli miałbym się zdecydować to Kate (nie oceniam charakteru, a wygląd) za ładny uśmiech i oczy ( była bardziej banalna wypowiedź od mojej? ). Pzdr.
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum