hmm Ana Lucia. Głównie za jej charakter. Shannon i Kate tez są ładne, ale co z tego? Wg. mnie brakowało im stanowczości, uciekały przed losem. Ann wyszła mu naprzeciw... wg mnie
_________________ Now I've told you this once before
You can't control me
If you try to take me down you're gonna pay
Mi się najbardziej podoba Kate i Claire. Obydwie są ładne, a jeśli chodzi o charakter to Claire jest za bardzo podejrzliwa i ogólnie taka dziwna (ale to pewnie przez troskę o dziecko). Kate za to lubi przygody i lubi się pośmiać. Sun też jest sympatyczna i nawet ładna, ale jest też bardzo naiwna i brak jej stanowczości (to przez jej męża).
Ale jeśli chodzi o same aktorki, to:
* pierwsze miejsce - Evangeline Lily
* drugie - Sun (niestety nie mogę sobie przypomnieć jej imienia i nazwiska )
* trzecie - Emilie de Ravin
Charakteru tych aktorek nie ocenię, bo nie znam ich
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-10-22, 21:17
Mi również podoba się Kate.Ma fajny charakter jest ładna i miła.Na drugim miejscu u mnie jest Shannon.Również jest ładna(może nawet ładniejsza od Kate), tylko że jest(była) trochę dziwna.
Wysłany: 2006-10-29, 16:43
Wydawało mi się, że ten temat nie jest dla dziewczyn.Płeć żeńska ma chyba inny temat do wypowiadania się.Chyba że któraś jest homoseksualistką bo w pierwszym poście jest napisane co nas pociąga i fascynuje w danej kobiecie.
Wysłany: 2007-05-01, 10:37
A oto moja lista najładniejszych lasek na wyspie:
1.Juliet Burke (Elizabeth Mitchell)
2.Kate Austen (Evangeline Lilly)
3.Claire Littleton (Emilie de Ravin)
4.Sun Kwon (Yunjin Kim)
5.Penelope Widmore (Sonya Walger)
No i to by było na tyle
Wysłany: 2007-05-02, 10:20
OoO rzeczywiście moja pomyłeczka,ale niekoniecznie w odcinku ,,Catch 22'' gdy widzimy wizje Desmonda kiedy dobrze się przyjrzymy widzimy Penelope a za nią las tropikalny czyli to by oznaczało że gdyby Des pozwolił Charliemu umrzeć,Pen mogła by się znaleźć na wyspie I na podstawie tego małego fragmenciku uznałem że Pen można uznać za laskę na wyspie
Kate i Claire
Shannon jest(była) za bardzo "co to nie ona"
_________________ KTOŚ POWIEDZIAŁBY - "WARIATKA"- MÓW SOBIE CO CHCESZ...
WIEDZ, ŻE GDYBYM BYŁA INNA NIE BYŁABYM SOBĄ...
ROBIĘ TO NA CO MAM OCHOTĘ...
I GDY CHCE MI SIĘ PŁAKAĆ, PŁACZĘ...
GDY CHCE MI SIĘ KRZYCZEĆ, KRZYCZĘ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum