mój typ to Sun. jest pociągającą azjatką, ale raczej tego nie ukazuje, bo jest wierna swojemu mężowi.Podoba mi się jej lojalność, ale czasami chciałbym żeby sprzedała soczystego liścia Jinowi. I zbytnio uległa ( nie mówiła mu że umie ang.) ale i tak jest najładniejsza, a nie tak jak sztuczna wystylizowana Shannon i Kate hehhehhehe
_________________ I have looked into the eye of this island
And what I saw... was beautiful
żal mi Shannon wrociła szczęśliwa z Sayidem i się dowiedziała o śmierci Boona
nom.. ..albo jak była na tym "romabtycznym:spotkaniu z sayidem i mówi ze boone to jej przyrodni brat i ze sie w niej podkochuje...:/..a jak kiedys do niego przyszła to kto sie na niego rzucił<lol>
zgineła sadzą ze przez "walta"ze poszła za nim<i ze zawsze widzaiął go mokrego bo on chodził do 3 bunkru w wodzie i z tamtąd wychodził kabel>i ze walta porwali inni a shannon zabiła ana....jakos tak
kiedys jak pokazywali jej przesazłosc...ze boone poszedł do niej i sie okazal,o ze ona go okłamała<to tak w skrocie>i on potem siedział w domu i ona przeyszla upita i sie na niego rzucuiła <lol>
jak zle to mnie poprawcie;)
Vide avik no i Sun. Idą łeb w łeb. Ana za jaja, Sun za delikatność, urok i kobiecosć.
Natomiast nie podoba mi sie zupełnie Kate. Typ dziewuszki z sąsiedztwa
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum