Ja zagłosowałam na Sayida, bo jest bardzo przystojny i ma świetnie umięśnione ciało. W ogóle Sayid jest inteligentny, a nie wszyscy faceci na wyspie grzeszą inteligencją. Wymieniłabym ich, ale nie chcę obraziź osób, które lubią te postaci . Chcę dodać, że podobają mi się też :
- Boone
-Sawyer
-Charlie
-Jack
Ale Sayid Jest najprzystojniejszy.
Dla mnie najfajniejszy jest Sayid. Inteligentny, sprytny, wykształcony z facetów jego najbardziej lubie oglądac w serialu nigdy z nim nie ma nudów. Potem lubie Sawyera bo jest zabawny i Locke'a bo jest "rozwiązywaczem zagadek" na wyspie i nie ma z nim telenoweli. Poza podium 4. miejsce Jack nawet nie wiem za co chyba za pierwszy sezon bo byl ewidentnie glowna postacia i sie go fajnie ogladalo a reszty nie lubie poza Eko tylko jest go malo i znajduje sie na nizszej pozycji. A i jeszcze Hurley ale on poza rankingiem bo nie wiem na ktorym miejscu go uplasowac jest śmieszny i super
Zaglosowalam na Loocke. Dla mnie jest najciekawszym facetem na wyspie. Najladniejszym moze i nie jest, ale zaglosowalabym na Koreanczyka, ktorego tu nie ma...
Ostatnio zmieniony przez Ewusia 2006-07-11, 11:11, w całości zmieniany 9 razy
Mi sie podoba Sawyer, ale Charlie jest super, wie na nic nie zagłosowalam .. ;P ie moglam sie zdecydować . Kazdy koleś na wyspie ma w sobie to COŚ ale Sawyer i charlie sa NAJ!!!
PozDrAWiaM!
A ja najbardziej lubie Sayida. Umie sobie poradzić. Inteligentny chłopak. Zna się na swojej robocie. Stara się pomóc wydostać z wyspy. W ogóle zawsze chętny do pomocy.
Scenarzyści "Zagubionych" wykreowali niemal same interesujące i intrygujące postacie, więc jeśli chodzi o charakter i osobowiść, to barrrdzo trudno wybrać. Pod tym względem jednak najbardziej pociągają mnie Jack, John ( ), Sawyer (ewentualnie Sayid). Chciałabym kiedyś spotkać kogoś podobnego do któregoś z nich.
A jeśli chodzi o wygląd, to.... bezkonkurencyjnie SAWYER! Wyjątkowo przystojny pan
Na drugim miejscu Desmond, jedna z moich ulubionych serialowych kreacji.
_________________ Chciałeś dać swego Boga innym, choć tego nie chcieli.
Żyli w zgodzie, spokoju - swojego Boga już mieli...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-07-12, 21:07
Najbardziej lubię Jack'a. Uważam, że jest najprzystojniejszy. Jest odpowiedzialny, pomocny, zawsze można na niego liczyć. Nic dodać nic ując. Może poza tym ciągłym obwinnianiem się o wszystko.
Ja wybrałam Sawyera bo uważam że jest cuuudowny seksowny boski i wogóle ma świetne teksty Sawyer Górą ale ogólnie pozanim lubie jeszcze Jacka i Sayida:) i oczywiście LOCKA:)
_________________ Locke: Poznajesz to miejsce?
Sawyer: Tak, tam leży mój ulubiony liść, jak mógłbym zapomnieć....
Zgadzam się w stu procentach Muzycy (oczywiście tacy, co to dobrą muzykę grają, jak Charlie na przykład...) są teacy seksooooowni No i są artystami przede wszystkim . Tak jak ja, tylko w trochę innym wymiarze.
_________________ Chciałeś dać swego Boga innym, choć tego nie chcieli.
Żyli w zgodzie, spokoju - swojego Boga już mieli...
A mnie sie najbardziej podoba John Locke. Za co? Za spojrzenie, za styl bycia, za to ze znajduje wyjscie z kazdej sytuacji. Generalnie powiem ze jest dla mnie seksowny. Dziwne ze jako 21 letnia kobieta nie lece na Jacka ani na Sawyera...:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum