Najładniejszą twarz ma Jack,najlepsze ciało Sawyer ale najciekawszą ( przynajmniej narazie) i bardzo seksowną postacią jest Sayid i to własnie na niego oddaję swój głos
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-08-02, 09:28
Ja nie mogę się zdecydować między Jack'iem i Sawyer'er. Obaj są przystojni i maja fajne charaktery. To strasznie trudny wybór, więc napisze że OBAJ!
_________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada,
lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma,
lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 19 Dołączyła: 30 Sie 2006 Posty: 90 Skąd: not from Portland ;d
Wysłany: 2006-08-30, 21:16
Oczywiście Sawyer. Jest mega-przystojny, niegrzeczny i przezabawny, jak odgryzie się komuś, to z krzesła spadam ;], no i jeszcze to ciało
Z kolei Sayid ma w sobie coś, że nie mogę oderwać od niego oczu...
Jack13 jesteś PIERWSZYM facetem wypowiadającym się w tym temacie a twa wypowiedź sięga dna rowu mariańskiego....
bo jest niegrzeczny i niemiły cholera chłopie FANTASTYCZNE zalety....
bo się kocha w kobietach...... a w KIM ma się kochać ? w facetach ....
THINK BEFORE POSTING bo już tracę do CIEBIE cierpliwość a uwierz NIE CHCESZ MNIE zdenerwować...
Matt
Ale nie o to mi chodziło o to , że tak nie podrywa kobiet jak Jack. A pozatym nie jestem pierwszym facetem wypowiadajacym się w tym temacie przejrzyj dokladnie a zobaczysz, że są też inni. Sorry że źle to zrozumiałeś widocznie troche źle to napisałem.
Następnym razem wyraż swoje myśli w zdaniach złożonych z objaśnieniami co i jak bo ja nie zauważyłem JAKIEJKOLWIEK nawiązań do Jacka w twojej wypowiedzi.
Więc nie ja źle to zrozumiałem tylko TY źle to ująłeś.
Radzę popracować nad nad swoimi wypowiedziami. Dopóki one się nie polepszą myślę iż czeka Cię droga przez męke z innymi userami, a przy podobnym standardzie wypowiedzi na jakim siętrzymasz od wczoraj możliwe że i kolejne ostrzeżenia lub ban na pisanie.
Przemyśl sposób w jaki się wyrażasz.
Pomimo wszystko dziękuję za kulturalną odpowiedź może coś z Ciebie będzie.
Kind Regards
Matt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum