Ciesze się, że Sayid wygrywa, bo to mój ulubieniec...Naveen świetnie gra, to dziwne,że ma największe sukcesy aktorskie z wszystkich Lostowiczow...jest przecież HindusemCieszę się naprawdę.....
Wiek: 19 Dołączyła: 14 Gru 2005 Posty: 49 Skąd: from island
Wysłany: 2006-01-08, 12:21
Sawyer - zdecydowanie. Wygląd to już nie wymaga komentarza Lubię go też za swojego rodzaju odmienność Reszta wyspowiczów jest z reguły dobra, a Sawyer ciągnie za sobą tajemnice, roztacza wokół siebie taką aurę
Wolę takie postacie niż te chodzące dobra
_________________ Are you sure that this is where you want to be...
Sawyer - czarujący łajdak Za całkoształt. Faza z okularami mnie rozwaliła, biedactwo takie wyczulone na punkcie swego wygladu Fakt, dzięki niemu głownie zarabiał na zycie Poza tym cała rozmowa z Jakiem , przy Kate przed okularową diagnozą. Miodzio
a ganeralnie, to lubie go za to, czym nie jest Jack. On mi za bardzo papierem szeleści. Jest zbyt jednowymiarowy, zbyt biały. Święty samarytanin Jack z lekkim kompleksem Bog
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
a dla mnie właśnie Jack jest najlepszy pomocny mądry przystojny
według mnie nie jest jednowymiarowy potrafi sie często pojawić w wielu wymiarach jak np w kistorii z ojcem
szkoda że ich tak mało.. tylko 5 bardzo przystojnych .....:P:P jakby było wiecej to każda bierze po jednym hieh...żartuje... ja moge ostatecznie Charliego przynajmniej by mi na gitarze zagrał...
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Kate nie zrozumiałyśmy się. Historia z ojcem to kolejny argument za jednowymiarowością. bardzo ładnie że doktorek trzyma się swych przekonań,że jego poczucie moralności zwycieża nawet na niekorzyść tatusia. Chwalę sobie taką wierność ideałom. Nie mniej jednak całe wydarzenie w tym kontekście działa na niekorzysć Jacka. Nie ma ludzi z gruntu złych, czy dobrych. Brakuje mi barwy pochodnej w Jacku. Postac zbyt papierowa. Odrealniona.
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum