Taa samarytanin jak cholera dobry, mądry, uczynny. powinni mu powiesić na plecach kartkę "kick me", złozę sie że pękał by z zadowolenia, ze mógł komuś pomóc dajmy na to w rozładowaniu agresji Paladyn chędożony
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
nie jest to moja ulubiona postać Allisha ale stwierdzam tylko fakty.. i wcale nie jest taki idealny no bo przepraszam któz jest... ale stwierdzaj sobie jak tam chcesz..po to jest forum..
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
właśnie może ty poprostu nie wierzysz w ludzi dobrych bez wad.... A to czy jest jednowymiarowy sie okaże dalej może akurat scenarzyści nas czymś zaskoczą z jego przeszłości??
Dla mnie właśnie Sawyer jest dziwny zabił człowieka najpeirw sie nie upewniwszy czy to napewno on! Tak bardzo zależało mu na zemście...
dlaczego nikt nie głosuje na Locka? :p on jest taaki fajny ;p
a tak naprawde to po kazdym odcinku oddałabym na kogos innego głos... raz najfajniejszy wydaje się Sawyer, innym razem Jack lub Boone... a jeszcze innym Charlie ;]
Allisha : No tak... Przecież każdy ma wady, ale bez przesady. Pomimo to, myślę, że wymieniłaś raczej jego zalety, niż wady (pomijając oczywiście skrajny rasizm...)
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-01-09, 19:53
Mój typ faceta z LOST'a to Sawyer. Jest świetny . Przystojny, a charkater też ma całkiem fajny. Nie jest święty, ale zły też nie jest. Poza tym jest śmieszny. Lubię jego teksty i niektóre zachowania
Sawyer..:Przsystojny,fajny,Smieszny:P...tak jak pisal/ł iscie jego teksty:D...ostatni..Do claire :Co tam mamuśka":D...fajnie;P
Natomiast jack opiekunczy itp...ale sawyera wybrałabym;)
Lock bardzo nice i w ogóle... wybrałabym pod wieloma wzgledami... ale denerwuje mnie tak jego kłamliwośc niby to czasami (zawsze) w dobrej wierze... skrytośc to co innego ale... bywa uciążliwa w zyciu codziennym... wiem z doświadczenia...
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum