Wysłany: 2006-06-12, 17:44 Projekt urodzinowy Evangeline Lily
Evangeline Lily obchodzi 27 urodziny(3 sierpień). Z tej okazji został zorganizowany specjalny projekt urodzinowy.
TUTAJ <--- oto strona projektu. Polega on na wysyłaniu życzeń i własnoręcznie zrobionych fanartów , avatarów i innej grafiki.
Z grubsza objaśnie jak tam wysyłać:
Your Name - Tutaj wpisujemy swoje imię lub nick,
Email - to chyba jasne xD
Country - tutaj wpisujemy kraj, z którego pochodzimy w naszym przypadku to będzie Poland,
Website - tu można wpisać swoją stronę, albo np. forum, na którym się jest zarejestrowanym ,
Submission - tutaj wpisujemy link do naszej grafiki, która przygotowalismy dla Evangeline,kiedy nie mamy serwera, aby władować obrazek wchodzimy na http://imageshack.us/ i tutaj wkładamy za darmo obrazki, jeśli chcemy wysłać same życzenia to to pole zostawiamy puste,
Comments - tutaj wpisujemy życzenia, pozdrowienia itp.
Ja dla przykładu zaprezentuje moją grafikę, którą zrobiłem dla E.L. iż nie jestem wybitnym grafikiem (o ile w ogóle jestem) obrazki wyszły takie, jakie wyszły .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum