Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-11-28, 19:19
Nelth napisał/a:
Trzeba posprawdzać inne retrospekcje i sprawdzić czy nie występują tam..ukryte gdzieś.
Może wam się chce oglądać 55 odcinków po raz kolejny, ale mi się nie chcę, więc będę dalej obstawiał na to, że te liczby na radiowozach to był taki "żart" producentów.
Widze z tymi radiowozami udalo mi sie wylapac cos czego wczesniej nie wiedzieliscie milo ze moglem pomoc, a co do liczb..
El Jacko napisał/a:
Też się zastanowię. hmm... ale czy wszystkie osoby, które miały kontakt z przeklętymi liczbami muszą wsiąść do tego samego samolotu??
Jak dla mnie(tylko dla mnie) to prędzej jest to przypadek.Jakby każdy kto miał częsty kontakt z tymi liczbami miał wylądować na bezludnej wyspie, to niedługo nie byłoby bezludnych wysp.
A pamietasz co twierdzil locke? i przekonal sie o tym... ze przypadkow nie ma, wszystkim kieruje przeznaczenie i nie bez powodu akurat oni i na tej wyspie wyladowali, mimo ze budzi to kilka watpliwosci - np. katastrofe samolotu spowodowal przeciez elektromagnez, dess za pozno kliknal przycisk i magnes zaczal dzialac... a o jego mocy przekonalismy sie w ost odcinku gdzie na jakiejs arktyce na stacji badawczej wykryto jego dzialanie.
Wg. mnie nie ma co tu zgadywac i tak nikt nie odgadnie o co w tym chodzi zanim nie obejrzymy do konca serialu ;] Ja zaczelem go odladac tydzien temu przez ten czas obejrzalem wszystkie odcinki z 3 serii i moje zdanie nt. tego o co chodzi w tym serialu zmienialo sie mniej wiecej co 5 odcinkow
Pozdro
EDIT
po prawej stronie na radiowozie jest jeszcze 42...
EDIT2
Zobaczcie co pisze na dole drewnianej "pałki" ;]
Wysłany: 2006-11-29, 06:30
A ja w ogóle słyszałem plotkę, że na ogonie samolotu 815 był symbol DHARMy.
To oczywiście bujda, bo to jest logo lini Oceanic. Widać je w 1 odcinku III sezonu
jak Inni obserwują rozwalający się samolot. Tylko nie wiem czemu ktoś wziął je za symbol DHARMy
_________________ Oświatlaj swą drogę w ciemnościach ogniem płonących heretyków
Wysłany: 2006-11-29, 15:23
Podzielam zdanie Kalemusza.To jest bezsensowne.Przynajmniej ja nie wierzę w jakieś "pechowe liczby".Dla mnie to jest durne.Nie mieli o czym pisać to myśleli, że zabłysną dzięki napisaniu o "pechowej liczbie".
a powyżej 400 żołnierzy zginęło w Bejrucie w 1983 roku, ale nie o tym chciałem...Pechowa liczba 23, nie powiem, żeby to był jakiś idiotyzm, to jest jakiś przesąd, ale nie wydaje mi się, żeby miał on jakieś większe powiązanie z serialem.
Wysłany: 2006-12-06, 07:27
Ja chciałbym skończyć na wyspie...
serio...mam dosyć szarej rzeczywistości.
Jedynym dyskomfortem mogła by być katastrofa samolotu.
Podróże powietrzne źle znoszę.... A co dopiero katastrofy.
Ale potem mogły by być nieźle....chodził bym z Lockiem po dżungli.
_________________ Oświatlaj swą drogę w ciemnościach ogniem płonących heretyków
Wysłany: 2006-12-10, 03:26
Rezyser wie jaki one maja znaczenie naprawde:) Tylko my mozemy sie domyslac , przywolujac mase skojarzen lub podobienstw, moim zdaniem to bez znaczenia kto co znajdzie na temat liczb bo i tak nie dowiemy sie czy o to naprawde chodzilo rezyserowi, szkoda czasu na rozpatrywanie danych zwiazkow, lepiej czekac na kolejne odcinki :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum