Ja bym uwierzył Ja sobie bym to tak wyobraźił, ląduje na wyspie odkrywam bunkier i calvin mi mówi co mam robić i pokazuje film, więc założenia sa takie z jednej strony ciekawośc co sie stanie jak nie wpisze cyfr a z drugiej strony strach że po co tak wcześnie "schodzić z tego świata".
P.S Ściagłem sobie DharmaProject i z nudów bo całymi dniami się nudze jak zostają 3 minuty do końca wpisuje sobie cyferki ostatnio musiałem wstawac nad ranek ale fajnie było narazie jeszcze nie mysle o zejściu więc bede wpisywał dalej
Ja bym uwierzył. Sorry ale jeśli facet mówi takie żeczy i mam na to poniekąd jakieś dowody to nie mam zamiaru się przekonywać czy mówi prawdę.
Jakbyście się dowiedzieli że wypowiedzenie jakiś słów przy świecach w trakcie pełni sprowadzą antychrysta na ziemię to byście spróbowali. Pewnie że nie bo nie próbowanie nic nie kosztuje a wpisywanie co 108 min. hasła też jest niczym w obliczu totalnej zagłady.
ja bym chyba na początku uwierzyła, ale po pewnym czasie nacisnęłabym ostatni raz ten przycisk i uciekła daaaaleko daaaleko i schowała sie w jakiejś dziupli (tak na wszelki wypadek)
Bym uwierzył bo tyle dziwnych rzeczy już się zdarzyło więc dlaczego nie uwierzyć? Dlaczego akurat liczby 4 8 15 16 23 42 było trzeba wpisywać
do kompa i akurat te liczby Hurley obstawiłna na loterii i wygrał dużo forsy, a potem miał pecha.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-02-06, 22:30
A ja bym nieuwierzył ale poszedł bym z nim i wciskał ten durny guzik co 108 min. choćby dla samej wygody a nie siedzenia na plaży albo w jaskiniach i czekając na ratowników którzy itak nie przylecą
Ja napewno bym mu uwierzyła. W końcu na potwierdzenie swoich słów pokazał ten film. Zresztą przynajmniej miałabym gdzie mieszkać, o wiele lepiej naciskać co 108 minut jakiś dziwny przycik i mieć jakieś towarzystwo niż pójść w głąb nieznanej puszczy. A gdy ten kolo by umarł pewnie nadal bym to naciskała, z przyzwyczajenia i z lekkiej obawy co się stanie jak tego nie zrobie. Miał tam w końcu jedzeinie, elektryczność i wogóle...
A jak myślicie Desmond widział ten fragment filmu ktory Eko znalazł w Biblii?
Piszcie jak wam sie wydaje.
Pozdro
[ Dodano: 2006-02-07, 16:02 ]
fafik napisał/a:
Bym uwierzył bo tyle dziwnych rzeczy już się zdarzyło więc dlaczego nie uwierzyć? Dlaczego akurat liczby 4 8 15 16 23 42 było trzeba wpisywać
do kompa i akurat te liczby Hurley obstawiłna na loterii i wygrał dużo forsy, a potem miał pecha.
Ale Desmondowi nic dziwnego się nie wydarzyło on właściwie nic nie widział od razu go zgarnął Calvin. Desmond nic nie wie o tych liczbach poza tym ze je wpisuje uważa je za zwykły kod do ratowania świata Ja bym nie uwierzył
Pozdro
Ale Desmondowi nic dziwnego się nie wydarzyło on właściwie nic nie widział od razu go zgarnął Calvin. Desmond nic nie wie o tych liczbach poza tym ze je wpisuje uważa je za zwykły kod do ratowania świata Ja bym nie uwierzył
Pozdro
Jak to nic mu się nie przydażylo ...to skąd wiedział o zarazie zresztą wydaje mi się na pewno skopodkal niedzwiadka ...bo kot o nie spodkal ???
_________________ "Too see a world in a grain of sand"
Ja bym nieuwierzył!!! Do konca zycia jakis durny przycisk wciskac bym mial?? To chore. I co sie niby by stalo takiego strasznego? I tak przeciesz na tej wyspie przekletej zdechł bym wczesniej czy pozniej.
A oto moja teoria dotyczaca Lostów:
Ten Celvin cały to stary pedał był. Se wymyslil to wszystko zeby zamieszkac razem z facetem (jak myslicie co oni robili samemu na tej bezludnej, nudnej wyspie?)
"Inni" to banda zboczeńców-pedofili ktorzy porywaja dzieci.
Ta francuska tez zboczona jest bo razem z Eathanem porwała ciezarna kobiete.
Projekt DHARMA polegał na tym ze wszystkich zboczencow, psycholi i tym podobnych pojebańców zesłano na bezludna wyspe, z dala od cywilizowanego świata.
//Jeśli mnie pamiec nie myli to jest juz 2 post o bardzo zblizonej treści, miłego warna zycze.
Krzysiek
Zgadzam się z Boonem...... teoria addama23 jest pogięta, kompletnie mija się z prawdą, to co tam naisałeś jest chore i świadczy o tym że nie możesz oglądac za dużo filmów bo to źle wpływa na twoja psychike ......
_________________ "Too see a world in a grain of sand"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum