Pamietaie jak Michael mÓwil o zaporze przeciw wybuchowej? Oni nie zgineli, ta zapora pewnie w ostatniej chwili opadla i wszystko zostalo.
A co ma wspólnego ich przeżycie do wpisywania liczb?
Co do tematu:
Nawet jeśli bunkier przetrwał, to jak rozbitkowie mogliby wpisywać liczby nie mając komputera ani licznika? Poza tym Desmond przekręcił kluczuk właśnie po to, aby nie trzeba było wpisywać już tych liczb. Co do samych liczb, myślę że zobaczymy je w III sezonie, bo w końcu cała wyspa jest z nimi związana.
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Liczby będą na 100% ale nie w obozie lostowiczów tylko u innych jestem pewien na 100% że jeśli nie Jack i Sawyer to Kate może chcieć się czegoś więcej o nich dowiedzieć. Wkońcu jest trochę podobna do Locke'a
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 23 Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 5 Skąd: Z Wyspy DHARMA
Wysłany: 2006-11-14, 16:36
no ja nie wiem. 3 sezon zapowieda się sezonem poszukiwań
BTW ciekawe czy Penelope znajdzie Dessssa
_________________ 4 8 15 16 23 42 Execute
>: System Failure System Failure System Failure System Failure System Failure System Failure System Failure System Failure System Failure
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-11-17, 23:12
magda666 napisał/a:
Boze...ja nie wszystkich odc. ogladalam ale na pewno wiekszosc:)
A moze mi ktos powiedziec albo lepiej napisze wiadomosc prywatną [bo nie wiem czy pozniej znajde to forum;) ]
na jakims odc. konczy sie II seria? Ale nie piszcie np. "na 38 odc." tylko co sie w nim dzialo bo ja sie az tak nie orientuje, ale bardzo kocham ten serial:]
To chyba nie jest odpowiednie miejsce na ten post Wracając do tematu to mam nadzieję, że liczby się pojawią.Jak nie to będzie to kolejna nierozwiązana zagadka, bo nie chce mi się wierzyć, że to wszystko było przypadkiem i nie było ze sobą związane.
Muszą powrócić - przecież te liczby były jedną z najciekawszych zagadek.... . Są jakies przeklęte, tajemnicze... I właściwie nie wiadomo dlaczego... - Ciekawe, czy producenci wiedzą... . Lenart (ten z wariatkowa) usłyszał je monitorując sygnały na Pacyfiku chyba. Kto je nadawał i dlaczego? Czy kiedys sie tego dowiemy?
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi...
Wysłany: 2006-11-27, 12:44
W tej grze Lost, czy jak to tam się zwało to była mowa dlaczego takie a nie inne liczby i dlaczego gość je usłyszał. A tak btw to on nazywał się Leonard.
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Mówili na niego Lenny - nie wiem od czego to jest zdrobnienie. Ale te wszystkie zagadki powinny byc wyjaśnione w serialu a nie w jakis grach, czy innych filmikach. Mnie tam nie interesuje co mówia w filmikach Hanso cos tam i w grach...
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi...
Wysłany: 2006-11-27, 14:16 Liczby
Pamiętacie odcinek kiedy Hurley przypominał sobie jak wygrał toto lotka. Widzę, że nie pamiętacie jakie liczby były na jego kuponie? Tak tak!!! Właśnie te liczby!!! Przypadek? Tutaj chyba nic nie dzieje się przypadkiem.
KayzerSoze, chłopie, aleś ty spostrzegawczy... Nie sądzę, aby ktokolwiek na forum nie oglądał I sezonu, gdzie było to pokazane. Poza tym to nie był jakiś niezauważalny szczegół, na tym skupiał się cały jeden odcinek! Później też Hurley coś o tym wspominał.
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum