Teraz to nic nie wiadomo:/ jedni pisza, ze to oznacza = świat nie zginie, inni, ze tu jest napisane "przyczyna smierci" lub "powod do smierci", wiec chyba sie nie dogadamy
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
ja mysle ze jak liczby nie zostaną wpisane to bedzie co w rodzaju bonda golden eye(w koncu w tym bunkrze robią badania na magnetyzmem) i poteżna fala magnetyczna zozwali calom elektronike na pacyfiku przecierz w filmie dharmy mówil ten naukowiec ze komplikacje pola magnetycznego występują
Hmm tamten obrazek to na stówe hieroglify bo kiedyś widziałam podobne xD Tylko trzeba by było się dowiedzieć co oznaczają...czy mamy na forum jakiegoś faraona ??
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
ja chciałam powiedziec że ja mam takie coś.. cały alfabet takich hieroglifów.... a takimi samymi hieroglifami jest napisane moje imie na naszyjniku na mojej szyi
daleko nie mam by sie dowiedzieć zasadniczo
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
A czym to sprawdziłaś?? Mi sie wydaje że jak ostatni hieroglif by doszedł, to wybuchło by główne laboratorium, które mogłoby się znajdować pod wieżą nawigacyjną na Czarnej Skale
Po odcinku w którym były te hieroglify 2h siedziałem na angielskich stronach z alfabetami egipskimi i translatorami i nic konkretnego nie znalazłem
Pierwszy znak to litera 's', drugiego nie ma, trzeciego nie znalazłem, czwaty: być może 'a' (choć znalazłem chyba z pieć różnych wersji), piąty: nie wiem.
Po za tym tego tym sposobem wię nie przetłumaczy. Czasem jeden znak może oznaczać słowo, a w połączeniu z innym znakiem znaczenie może się zmienić całkowicie.
Ale nie martwcie się. Kiedyś się wszystko wyjaśni w serialu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum