Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-06-15, 22:59
Dziwna sprawa, bo jak biore włączam ten programik to mi wyskakuje okienko z błędem aplikacji i jest tam napisane ''Aplikacja nie została właściwie zainicjowana...''
Ktoś próbował się bawić tym programikiem z tego linku?
Ja to zapisałem i mam na pulpicie fajną inkonkę " Dharma Projekt " i jak na nią klikam to mi wyskakuje zegar! tak jak w filmie i trzeba czekac 108 minut ... potem jak zostaja 4 minuty to sie włączają sekundy i co 4 sekundy pika ... potem jak zostaja 2 minuty to co 2 sekundyt pika jak zostaje 1 minuta to pika co sekunda .. a jak zostaje 10 sekund to sie włącza syrena tak jakby był nalot atomowy ... i jak nie wpiszemy liczb i nie wciśnie,my enter to sie cały ekran robi czarny na kilka sekund ... a potem wszytko wraca do normy ... a i jeszcze jedno jak zostają 4 minuty to wyskakuje drógie okno w które trzeba wpisac liczby ... za pierwszym razem nie wpisujcie bo to fajna zabawa potem mozecie wpisywać ... to trzeba mieć naprawde wielka frajda ~!~
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum