A w ostatnich odcinkach Clair irytuje obecnosc Charlie, ona obudziła Kabaska bo słyszała jakieś krzyki i CHarlie się znią pokłócił że on znowu nie będzie spał bleblebleble. A jescze z tymi dragami to wątpie żeby byli razem. Chociaż jak Charlie poczuje co stracił może zacznie o to się starać czyli o Claire. Pozyjemy zobaczymy, chociaż wróże im dobrom przyszłość.
PRAWDA !! Ćpun ... traci u mnie pkt.
ale boje sie ze teraz "kabaczkowi" moze sie naprade cos stac... i ze Lock... zblirzy sie do Clair... to by bylo okropne!!
Ej no nie.... ja mysle że "Kabaczkowi" nic nie grozi nawet jak Chrlie bedzie naćpany...... on chyba az do tego stopnia nie ćpa...(tak sądzę) a Locke z Clarie...NIE.....
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Mi sie zdaje że Charlie w końcu skończy ćpaća tamten jasnowidz jeśli na serio wiedział że samolot sie rozbije to może przewidział że ojcem dla "kabaczka" mógłby być Charlie
Ja myślę że Clair ma cały czas w pamięci przepowiednię jasnowidza że musi to dziecko wychować sama i na razie nie chce aby Charli jej pomagał. Ewidentnie widać jednak ich wzajemną miłość (ze strony Charliego chyba silniejszą). Myślę że będą razem.
Według mnie Clair będzie sama przez to co ten jasnowidz jej powiedział. Jemu najwidoczniej bardzo na tym zależało, że kazał jej lecieć tym samolotem, choc pewnie wiedział że on się rozbije. A poza tym skoro Charlie znowu zacznie ćpać napewno wiele straci w jej oczach, a i tak ją juz denerwował. A co do tego czy dzieciakowi grozi jakieś niebezpieczenśtwo ze strony Charliego wydaje mi sie watpliwe, może ktoś inny chce mu zaszkodzić ? na przykład Inni ?
tak gdyby dawniejszy mit tego forum się powiodł to może i tak mogło by być (hahahaa żartuję..) w końcu ktoś kiedys napisał że czytał czy coś że to jedna wilka rodzina tylko o tym nie wiedzą....... <hahahaha> więc kto wie kto wie Kacper
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-02-11, 21:58
Charlie znów zacznie ćpać i Claire się o tym dowie i go zostawi, i zakaże mu się z nią spotkać czy coś takiego ;D(Przynajmniej kolega tak mi opowiadał bo ogladał odciunki ;D) WIęc na to wychodzi, że nie będą razem
_________________ "My eyes seek reality, My fingers seek my veins...!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum