Ciekawy jestem tylko co mozna robic 16 lat dzień w dzień i to jest troche naciagnięte ponieważ ludzka cierpliwość max 2 lata a ja po miesiącu wolałbym juz........ to zbyt drastyczne.
_________________ "Sorry, ale nie jestem ubezpieczony"
Depeche Mode
ona jest ,,samotnym wilkiem" tylko ze co mozna robic dzień w dzień na bezludnej wyspie?? Rozumiem jak jest sie w grupie to gadając leci czas ale ona??!!....
Depeche Mode
Wiek: 19 Dołączyła: 14 Gru 2005 Posty: 49 Skąd: from island
Wysłany: 2006-01-01, 15:15
Moim zdaniem Charlie będzie z Claire, ale to będzie wymagało czasu, bo Clair wcale się do tego nie spieszy. Ale chyba dobrze byłoby im razem Zobaczymy jak urodzi się dziecko
Shannon jak się tak nie możesz tak doczekać, to pościagaj sobie odcinki - jaki jest sens tak wypytywać "bo się wytrzymać nie może" to głupie wg mnie...
Dobra już kończę...
_________________ Are you sure that this is where you want to be...
Nie nieznudzi sie jej ale będa się zajmowali razem i stąd wiem że claire bedzie z charliem a nie, czytałęm ktos tu na forum mówił ze claire bedzie z Hurleyem... no comment.
Depeche Mode
..juz ktos pisał <chyba>ze sie dowie...ehh ale nie wiem ..
a co do tego czy wroci..to hmm..oby nie..juz udało mu sie z tego wyrwac to po co ma wracac?;/
[ Dodano: 2006-01-02, 15:02 ]
chyba ze z rozpaczy ze sie dowiedziała lol
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum