Wysłany: 2006-05-18, 12:31 Co sądzicie o parze "Locke + Danielle" ;-)
Nie było jeszcze dyskusji o parze Locke i Daniel. Oboje prowadzą podobny tryb życia tyle że Daniel była samotna przez 16 lat i porwano jej córkę, a Locke bardzo pokrzywdzony przez ojca. Może w 3 sezonie po między nimi coś zaiskrzy ?
Heh no mnie się wydaje, że nie... Danielle raczej więcej czasu spędza z Sayidem albo samotnie wędrując po dzunglii.
Osobiscie nie mam nic przeciwko temu, ale wkoncu lost to nie romans, wiec mysle, ze zbyt duzo par nie powinno byc
Ale zobaczymy... Moze cos Locke i Danielle kiedys połączy
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-05-20, 15:43
Wygląda jakby ktos na siłę próbował kombinować i mu nie wychodziło
Przedewszystkim Jackos, nie "Daniel" a Danielle, bo ktos moze pomyśleć, że oskarżasz Locka o to że jest gejem
...patologia i parodia. Z resztą Locke nie gustuje w chłopcach (Daniel to raczej męskie imię, chyba, że chodziło o francuzkę z niezamierzonym błędem w imieniu)...ale tak na poważnie to nie...jakoś mi się to nie widzi, żeby byli parą. Jakoś tak...poprostu
Nie sądze, nawet nie przypuszczam. Coś trudno mi wyobrazić Locke'a i Danielle obejmujących się . Jak coś będą tylko kolegami (przyjaciele to za dużo) .
No...tego...tentego... wydaje mi się że to bez sensu robić parę ze wszystkich postaci. To nie jest brazylijska teleowela tylko serial...dramatyczny(no można go tak nazwać).
Bez przesady. Ten seroial straciłby zupełnie sens gdyby wszystko co działoby sie na wyspie to romanse. Troche nuuudno. Wtedy jedyną zagadką byłoby to czy Kate zdradza Sawyera z Jackiem lub Jacka z Sawyerem...
Nie mam nic przeciwko temu żeby było kilka par na wyspie ale Lock z Danielle...żenada.
Pozdrófffki!
_________________ "Powaga zabija powoli" JM
Pozdrówki!!!
Raczej nie, choć są do siebie troszkę podobni. Moim zdaniem nie pasują do siebie, bo ani Logan ani Daniel nie pokazują tego że mieli by się z kimś kochać. Nie są stworzeni do tego ale Log podlizuje się strasznie! Hahahahaha
_________________ ..:: >:4-8-15-16-23-42 ::..
(¯`·´¯)(¯`·´¯)
`· (¯`·´¯).·´My love LOST
.....`· .·´
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum