[quote="Shannon"]Shannon pasuje do Sayida, ale również do Boona (szkoda, że Shannon i Boone zginą)[/quote
oni zgina?? jak?? ogladalas juz to?? jak tak to daj mi swoje namiary (np. gg) i opowiedz co sie stanie
[ Dodano: 2005-12-27, 14:42 ]
Shannon napisala:
Shannon pasuje do Sayida, ale również do Boona (szkoda, że Shannon i Boone zginą) - oni zgina?? jak?? ogladalas juz to?? jak tak to daj mi swoje namiary (np. gg) i opowiedz co sie stanie
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2005-12-27, 14:54
Chodzi ci o to, że Shannon i Boone zginą? Nie. Czytałam w opisach postaci. Shannon będzie zastrzelona w drugim sezonie a Boone umrze na reach Shannon bo zostanie śmiertelnie ranny przy penetrowaniu jakiegoś innego rozbitego samolotu. ( nie wiem dokładnie, coś się stanie chyba prez ten właz, w każdym razie pisało, że "Locke nie wyda tajemnicy o włazie" czy coś... W każdym razie zginą!!!! Szkoda, miał takie piękne oczy..
Buu..
_________________ | 4 - 8 - 15 - 16 - 23 - 42!! |
v Charlie.. Aaron needs U.. v
Hehe Jackowi tylko sie wydaje, ze mu sie Kate podoba Bo nie ma nikogo innego w poblizu wartego zainteresowania.
Ale mam nadzieje ze sie rozwinie sie watek znajomosci Jacka z Ana-Lucia Bedzie go mogla ustawiac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum