Hugo i Libby może być chociaż sądze, że tak nie będzie.
Locke i Claire - według mnie nie możliwe, poprostu Locke jej pomaga i tyle. Jak już to on może być przybranym dziadkiem Aarona. Już prędzej to Charlie będzie z Claire i to jest możliwe.
1.Sawyer z Kate pewnie będzie, bo jak juz ktos powiedział, on po powrice hipotetycznym z wyspy mógł by z nią uciekać i w ogóle, a Jack jakos tak wydaje mi sie, że cała ta sytuacja by go przytłoczyła troche.
2.Hugo i Libby-nie ma wyjścia-ona dobra, on poczciwy
3.Claire i Charlie-ślicznie razem wygladają, aczkolwiek źle sie dzieje w państwie Charlijskim
4.Lock i Danielle-jakos tak pasuja do siebie:D
5.Ana Lucia i Jack-może kiedys stanie sie z nimi to samo co z rodzicami Sawyera(mam nadzieję)
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-02-20, 15:04
kate-jack lub sawyer
claire-charlie
hurley-libby
jack-kate lub ana lucia
sun-jin
a inna wersja:
kate-sun
jack-sawyer
charlie-hurley
locke-jin
ana lucia-libby
sayid-eko
Lock z Charlim, Saiyd zostanie ojcem chrzestnym ich potomka a przysposobi Walta, bo Michael zaplanouje najbliższą przyszłosść z Eko, na co Walt rażony zielonym okiem zazdrości wybierze irakijczyka. Kate w przypływie szaleństwa (skradnie Carliemu resztkę koki) odda sie Anie, która w skrytości zawsze darzyła ja wielkim afektem. Eko jako szczery poplecznik zwiazków jednopłciowych udzieli im romntycznego błogosławieństwa. Jack z kolei poczuje sie porzucony, najpierw Kate teraz Lucia. najchętniej wstapił by do zwiazku pan na trzeciego, ale pnie figur geometrycznych i aż tak kańciastych nie lubią, w zwiazku z czym Jack znajdzie pocieszenie w ramionach Rose, Bernard nie będzie miał nic przeciw. Jack w skrytosci ducha zawsze lubił strsze kobiety, a Rose jak sie okaże spełni jego najśmielsze oczekiwania i pragnienia. Jin i Sun w bahanicznym szaleństwie (ach te ziółka) wykaża szaloną skłonnosć do trójkątów, czworokątów i innych wielokątów...
Po paru latach Inni zgubią rachubę spłodzonych niebożąt i w zwiazku z tak wielkim dobrodziejstwem inwentarza dadzą sobie spokój z porwaniami, zrucają, bardzo słusznie, cłay wysiłek utzrymania nieletniego stadka na barki pasazerów lotu 815.
Genaralnie bawią mnie takie tamaty jak wyżej.
Proponuję jescze, zrobić symulacje komputerową przyszłych pociech pokojarzonych w topicu par
Lock z Charlim, Saiyd zostanie ojcem chrzestnym ich potomka a przysposobi Walta, bo Michael zaplanouje najbliższą przyszłosść z Eko, na co Walt rażony zielonym okiem zazdrości wybierze irakijczyka. Kate w przypływie szaleństwa (skradnie Carliemu resztkę koki) odda sie Anie, która w skrytości zawsze darzyła ja wielkim afektem. Eko jako szczery poplecznik zwiazków jednopłciowych udzieli im romntycznego błogosławieństwa. Jack z kolei poczuje sie porzucony, najpierw Kate teraz Lucia. najchętniej wstapił by do zwiazku pan na trzeciego, ale pnie figur geometrycznych i aż tak kańciastych nie lubią, w zwiazku z czym Jack znajdzie pocieszenie w ramionach Rose, Bernard nie będzie miał nic przeciw. Jack w skrytosci ducha zawsze lubił strsze kobiety, a Rose jak sie okaże spełni jego najśmielsze oczekiwania i pragnienia. Jin i Sun w bahanicznym szaleństwie (ach te ziółka) wykaża szaloną skłonnosć do trójkątów, czworokątów i innych wielokątów...
Po paru latach Inni zgubią rachubę spłodzonych niebożąt i w zwiazku z tak wielkim dobrodziejstwem inwentarza dadzą sobie spokój z porwaniami, zrucają, bardzo słusznie, cłay wysiłek utzrymania nieletniego stadka na barki pasazerów lotu 815.
Genaralnie bawią mnie takie tamaty jak wyżej.
Proponuję jescze, zrobić symulacje komputerową przyszłych pociech pokojarzonych w topicu par
Charlie - Claire
Jack - Kate
Libby - Hugo
Sayid - Ana Lucia
Locke - NoOne(bo to samotnik:d)
Sayid - NoOne (za duzo juz wycierpial z kobietami )
Sawyer - Russeu hehehehe
Kate - Sawyer
Ana Lucia - Jack
Libby - Hurley
Claire - Charlie
Shannon - Sayid lub Boone
Sun - Jin lub Michael
Rose - Bernard
Eko -sam
Locke -sam
Takie sa moje propozycje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum