żałujnę że shannon tak szybko odeszla ....Said(czy jak to się pisze?) i ona tworzyli taką ladną parkę no cóż scenarzyści jeszcze nie raz nas zaskoczą.... podejrzewam, że Kate kręci i Jack i Sawyer...( fajnie wygląda taki trójkącik )
Charli i Claire na va bank będą razem pasują do siebie za to nie wyobrażam jej w "ramionach"Lock'a ( ) .....
_________________ I'll see you in another life, brother
Claire i Charlie na 10000000% będą razem, z Lockiem też jej sobie nie wyobrażam za stary dla niej a co do "trójkącika" to myśle że Kate wybierze Sawyer'a (kobieca intulicja)
Hmm, wpadłam na taki hardcore'owy pomysł... Może by tak Jin i Sun Wiem, że to zbyt śmiałe (nawet brutalne), ale taką mam fantazję...
A tak poważnie to niezła "parówa" się w Lostach zrobiła:
1) Kate i Jack (nie wiadomo, bo Kate tak na prawo i lewo )
2) Claire i Charlie
3) Libby i Hurley (Libbi już ś.p., ale zawsze...)
4) Shannon i Sayid (jak wyżej)
5) Rosa i Bernard (starcy, ale chyba para...)
6) Sun i Jin
Troche za dużo tego, jeśli o mnie chodzi...
_________________ Chciałeś dać swego Boga innym, choć tego nie chcieli.
Żyli w zgodzie, spokoju - swojego Boga już mieli...
Hmm, wpadłam na taki hardcore'owy pomysł... Może by tak Jin i Sun Wiem, że to zbyt śmiałe (nawet brutalne), ale taką mam fantazję...
A tak poważnie to niezła "parówa" się w Lostach zrobiła:
1) Kate i Jack (nie wiadomo, bo Kate tak na prawo i lewo )
2) Claire i Charlie
3) Libby i Hurley (Libbi już ś.p., ale zawsze...)
4) Shannon i Sayid (jak wyżej)
5) Rosa i Bernard (starcy, ale chyba para...)
6) Sun i Jin
Troche za dużo tego, jeśli o mnie chodzi...
no dokładnie, kto wie może gdyby nie śmierć Ann'y-Luci'y to może coś z Sawyer'em?
Do tego dochodzą nowe postacie, można się spodziewać w takim razie nowych par....
Nie no, te związki są jak najbardziej oczywiste, jak na obecną chwilę. Ale w III sezonie wszystko się może zmienić. Kto wie co, bądź kto może pomieszać w uczuciach Lostowiczów.
Uważam, że wszystkie pary nie ukształtują się w 3 sezonie. Oto moje propozycje:
Kate będzie z Jackiem
Claire będzie z Charlim (chociaż John ostatnio stał się dla niej bardzo "dobry")
Sun niech idzie do Michaela (Jin jest durny, niech spada na Marsa)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum