Post użytkownika Snowflake na :http://chaotic.blox.pl/20...ListaKomentarzy
Oto co napisał Gregg Nations (jeden z writerów Losta) na forum TheFuselage na temat "wyboru" jakiego dokonała Kate (dokonał zgrabnego porównania): "When Eve took a bite out of the apple, it changed everything. Maybe if she had bitten into a peach instead things would've worked out better. Plus, she would've had the apple still on the shelf to sample when the opportunity presented itself."
Symbole są oczywiste. Eve - Kate, apple - Sawyer, peach - Jack. Nagryzienie jabłka nie wyjdzie jej na dobre. Trzeba było brać brzoskwinkę póki była w zasięgu.
Moim zdaniem dają nam do zrozumienia, że Kate skończy sama, bo prawdopodobnie teraz gdy wróci na plażę zacznie żałować tego co zrobiła z Sawyerem, on się wkurzy i ją puści w trąbę, a Jack po jakimś czasie wróci na plażę wraz z Juliet. A Kate nie będzie miała ani jabłuszka, ani brzoskwinki.
--
No i mnie też się tak wydaje , choć jestem za skate , ale takie rozwiazanie byłoby chyba najlepsze ,bo co by było gdyby np. kate była z jackiem to skateowcy byliby niezadowoleni i może nawet część by przestała oglądać lost a to by wpłyneło na oglądalność , co za tym idzie spaskiem dochodów z serialu .
Post użytkownika Snowflake na :http://chaotic.blox.pl/20...ListaKomentarzy
Oto co napisał Gregg Nations (jeden z writerów Losta) na forum TheFuselage na temat "wyboru" jakiego dokonała Kate (dokonał zgrabnego porównania): "When Eve took a bite out of the apple, it changed everything. Maybe if she had bitten into a peach instead things would've worked out better. Plus, she would've had the apple still on the shelf to sample when the opportunity presented itself."
Symbole są oczywiste. Eve - Kate, apple - Sawyer, peach - Jack. Nagryzienie jabłka nie wyjdzie jej na dobre. Trzeba było brać brzoskwinkę póki była w zasięgu.
Moim zdaniem dają nam do zrozumienia, że Kate skończy sama, bo prawdopodobnie teraz gdy wróci na plażę zacznie żałować tego co zrobiła z Sawyerem, on się wkurzy i ją puści w trąbę, a Jack po jakimś czasie wróci na plażę wraz z Juliet. A Kate nie będzie miała ani jabłuszka, ani brzoskwinki.
--
No i mnie też się tak wydaje , choć jestem za skate , ale takie rozwiazanie byłoby chyba najlepsze ,bo co by było gdyby np. kate była z jackiem to skateowcy byliby niezadowoleni i może nawet część by przestała oglądać lost a to by wpłyneło na oglądalność , co za tym idzie spaskiem dochodów z serialu .
To ciekawe, a zarazem godne przemyślenia... w sumie jeśli Kate byłaby sama to byłoby najlepiej Powstałby conajmniej jeden kolejny związek, a co za tym idzie... ludzie byliby ciekawi co z tego wyjdzie
Jak dla mnie Sawyer, Jack raczej wolałby sie ustatkować i takie tam, a Kate preferuje wolne życie z przygodami i takie tam ^^ Poza tym ona do niego mi nie pasuje;]
po obejrzeniu 6 odcinka 3sezonu zagubionych w ktorych kate i sawyer kochają się uwięzieni w klatce uznaje ze kate i sawyer zostaną do konca razem i nic sie nie zmieni no chyba ze sawyer zginie a ma kilku wrogów
Myślę że nie jest to takie oczywiste, chociaz jestem za Skate to mam nadzieje że twórcy LOST postawią na ich drodze wiele różnych przeszkód do pokonania aby byli w końcu razem.
_________________ 'How 'bout you put your mango's where your mouth is?''
movie_luvver from lost-media.com thanks for your awesome siggy
po obejrzeniu 6 odcinka 3sezonu zagubionych w ktorych kate i sawyer kochają się uwięzieni w klatce uznaje ze kate i sawyer zostaną do konca razem i nic sie nie zmieni no chyba ze sawyer zginie a ma kilku wrogów
i co z tego ze sie kochali przeciez serial sie jescze nie skonczyl i mysle ze to Jack bedzie z Kate
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-12-04, 22:34
a ja, ze nie. Strasznie zagubiony jest w swoim dzialaniu i do konca nie wie, co robi- identycznie jak Kate. Nie sadze, by sie polaczyli, chociaz pewnie sie myle.
Jack czy Sawyer?!
A może żaden z nich...?!
Może Kate w końcu nie będzie chcieć żadnego z nich, bo (niby) kocha każdego z nich... To, że sie kochali, to jeszcze nie znaczy, że będą razem...
Ale ja już sam nie wiem... Kate czasem sama nie wie czego chce..
_________________ I can disappear. Do U Believe Me?
dla mnie to oni do siebie bardzo pasuja na poczatku mialam mieszane uczucia. W pierwszym sezonie standardowo bylam za Jackiem, ale w raz rozwojem akcji wszystko sie zmienilo. Lubie Jacka, ale jakis taki chlodny jest, przynajmniej ja mam takie odczucia. i zbyt idealny. a kobiety cos ciagnie do zlych mezczyzn ;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum