Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Jack czy Sawyer??

Jack czy Sawyer??
Jack
47%
 47%  [ 139 ]
Sawyer
52%
 52%  [ 155 ]
Głosowań: 294
Wszystkich Głosów: 294

Autor Wiadomość
Silence 
4 8 15 16 23 42

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-11-27, 12:23   

Zobaczycie nic nie jest przekreślone jest szansa że Kate i Jack bedą razem-Serial sie jeszcze NIE skończył!!!! :wink:

El Jacko 

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-11-27, 16:47   

Zawsze jest szansa, nawet w ostatnim odcinku.Ale według mnie Kate pasuje lepiej do Jacka.I mam nadzieję, że będzie z nim.

pablo5556

Love Sawyer 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-11-30, 14:42   

Post użytkownika Snowflake na :http://chaotic.blox.pl/20...ListaKomentarzy
Oto co napisał Gregg Nations (jeden z writerów Losta) na forum TheFuselage na temat "wyboru" jakiego dokonała Kate (dokonał zgrabnego porównania): "When Eve took a bite out of the apple, it changed everything. Maybe if she had bitten into a peach instead things would've worked out better. Plus, she would've had the apple still on the shelf to sample when the opportunity presented itself."

Symbole są oczywiste. Eve - Kate, apple - Sawyer, peach - Jack. Nagryzienie jabłka nie wyjdzie jej na dobre. Trzeba było brać brzoskwinkę póki była w zasięgu.

Moim zdaniem dają nam do zrozumienia, że Kate skończy sama, bo prawdopodobnie teraz gdy wróci na plażę zacznie żałować tego co zrobiła z Sawyerem, on się wkurzy i ją puści w trąbę, a Jack po jakimś czasie wróci na plażę wraz z Juliet. A Kate nie będzie miała ani jabłuszka, ani brzoskwinki.

--
No i mnie też się tak wydaje , choć jestem za skate , ale takie rozwiazanie byłoby chyba najlepsze ,bo co by było gdyby np. kate była z jackiem to skateowcy byliby niezadowoleni i może nawet część by przestała oglądać lost a to by wpłyneło na oglądalność , co za tym idzie spaskiem dochodów z serialu .

GrimReaper 

Wysłany: 2006-12-03, 17:55   

Love Sawyer napisał/a:
Post użytkownika Snowflake na :http://chaotic.blox.pl/20...ListaKomentarzy
Oto co napisał Gregg Nations (jeden z writerów Losta) na forum TheFuselage na temat "wyboru" jakiego dokonała Kate (dokonał zgrabnego porównania): "When Eve took a bite out of the apple, it changed everything. Maybe if she had bitten into a peach instead things would've worked out better. Plus, she would've had the apple still on the shelf to sample when the opportunity presented itself."

Symbole są oczywiste. Eve - Kate, apple - Sawyer, peach - Jack. Nagryzienie jabłka nie wyjdzie jej na dobre. Trzeba było brać brzoskwinkę póki była w zasięgu.

Moim zdaniem dają nam do zrozumienia, że Kate skończy sama, bo prawdopodobnie teraz gdy wróci na plażę zacznie żałować tego co zrobiła z Sawyerem, on się wkurzy i ją puści w trąbę, a Jack po jakimś czasie wróci na plażę wraz z Juliet. A Kate nie będzie miała ani jabłuszka, ani brzoskwinki.

--
No i mnie też się tak wydaje , choć jestem za skate , ale takie rozwiazanie byłoby chyba najlepsze ,bo co by było gdyby np. kate była z jackiem to skateowcy byliby niezadowoleni i może nawet część by przestała oglądać lost a to by wpłyneło na oglądalność , co za tym idzie spaskiem dochodów z serialu .

To ciekawe, a zarazem godne przemyślenia... w sumie jeśli Kate byłaby sama to byłoby najlepiej :) Powstałby conajmniej jeden kolejny związek, a co za tym idzie... ludzie byliby ciekawi co z tego wyjdzie :D

ImSoPretty 

Wysłany: 2006-12-03, 18:04   

Jak dla mnie Sawyer, Jack raczej wolałby sie ustatkować i takie tam, a Kate preferuje wolne życie z przygodami i takie tam ^^ Poza tym ona do niego mi nie pasuje;]

solej15 

Wysłany: 2006-12-03, 18:52   

po obejrzeniu 6 odcinka 3sezonu zagubionych w ktorych kate i sawyer kochają się uwięzieni w klatce uznaje ze kate i sawyer zostaną do konca razem i nic sie nie zmieni no chyba ze sawyer zginie a ma kilku wrogów

spunsugar 

Stopien uzależnienia: Widz
Wysłany: 2006-12-03, 20:13   

Myślę że nie jest to takie oczywiste, chociaz jestem za Skate to mam nadzieje że twórcy LOST postawią na ich drodze wiele różnych przeszkód do pokonania aby byli w końcu razem.

mrofcia 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-12-03, 22:00   

solej15 napisał/a:
po obejrzeniu 6 odcinka 3sezonu zagubionych w ktorych kate i sawyer kochają się uwięzieni w klatce uznaje ze kate i sawyer zostaną do konca razem i nic sie nie zmieni no chyba ze sawyer zginie a ma kilku wrogów

i co z tego ze sie kochali przeciez serial sie jescze nie skonczyl i mysle ze to Jack bedzie z Kate :firejump:

Kalemusz 
Myśliwy

Wysłany: 2006-12-04, 22:34   

a ja, ze nie. Strasznie zagubiony jest w swoim dzialaniu i do konca nie wie, co robi- identycznie jak Kate. Nie sadze, by sie polaczyli, chociaz pewnie sie myle.

wahimka

NoBoDy_RoCK 

Wysłany: 2006-12-05, 08:26   

Jack czy Sawyer?!
A może żaden z nich...?!
Może Kate w końcu nie będzie chcieć żadnego z nich, bo (niby) kocha każdego z nich... To, że sie kochali, to jeszcze nie znaczy, że będą razem...
Ale ja już sam nie wiem... Kate czasem sama nie wie czego chce..

Kate Austin 
Lostomaniaczka

Wysłany: 2006-12-11, 15:24   

Mam nadzieję, że Kate będzie z Jackiem. Uważam, że do siebie pasują. Ale kto wie jak potoczą się losy rozbitków???

Love Sawyer 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-12-11, 20:04   

Kate Austin zapewniam Cię że tylko producenci wiedzą :P :P o lol ..

L-Cassei 

Wysłany: 2006-12-11, 22:59   

Mój głos na Jack'a :roll:

EeBe 
najsłodsza

Wysłany: 2006-12-12, 00:29   

oczywiscie glos na Sawyera :)

dla mnie to oni do siebie bardzo pasuja :> na poczatku mialam mieszane uczucia. W pierwszym sezonie standardowo bylam za Jackiem, ale w raz rozwojem akcji wszystko sie zmienilo. Lubie Jacka, ale jakis taki chlodny jest, przynajmniej ja mam takie odczucia. i zbyt idealny. a kobiety cos ciagnie do zlych mezczyzn ;>

L-Cassei 

Wysłany: 2006-12-12, 00:46   

No właśnie laski coś takiego mają że wolą tych złych, nie wiem czemu, ponieważ jestem na etapie 1 sezonu więc własnie Jack :grin: bo ja wolę tych dobrych :roll:

Odpowiedz do tematu