Jestem za parą Jack i Kate. W szóstym odcinku 3 sezonu kiedy Sawyer i Kate całowali się w klatce, Ben powiedział Jackowi, że obstawiał, za nim i za Kate.
aby nie robić OT myślę że (niestety) Kate będzie z Sawyerem. Wolałbym żeby była z Jackjiem... ale ostatni Moments... łódka... chęć wrócenia po Jacka... MOŻE!!! I zauwaażmy że na jednym z MOMENTSów mieliśmy Sawyer'a i Jin'a... czyżby Sawyer się nudził gdyż Kate go rzuciła
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-02-03, 23:39
mr.OTHER napisał/a:
I zauwaażmy że na jednym z MOMENTSów mieliśmy Sawyer'a i Jin'a... czyżby Sawyer się nudził gdyż Kate go rzuciła
dobre
Napoczątku serialu strasznie nie lubiłam Kate ale teraz gdy obejrzałam 6 odcinków III serii jakos zmieniłam zdanie. Sama nie wiem z kim Kate powinna byc. Jak pomysle, ze z Jackiem to jakos mi sie tak wydaje, ze kate w ogóle do niego nie pasuje. A gdy pomysle, ze Sawyerem to bardziej mi pasują do siebie ale sawyer jakos tak...no nie wiem...tez mi cos nie pasuje. Troszke namieszałam, ale jest juz pózno i to pewnie dla tego Ostatecznie Kate powinna byc sama a Jack I Sawyer niech bedą ze soba
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Kate wg mnie powinna być z Jackiem; od początku jestem za tą parą i będę do końca. W JATE dostrzegam coś wyjątkowego i jakąś magiczną chemię, gdy na siebie patrzą, jakiej nigdy nie dopatrzyłam się w Skate (nawet jeśli spali ze sobą ). Poza tym spostrzeżenia mr. OTHER wydają mi się trafne czuję silny powiew nadziei dla fanów JATE
Wysłany: 2007-02-20, 20:50
Rzeczywiście gdy Kate i Jack patrzą na siebie to czuć miedzy nimi chemie ale czasem wydaje mi się, ze gdy Sawyer patrzy na Kate to aż iskrzy. sama nie wiem z kim powinna być. Na Początku myślałam, ze z Sawyerem bo los go tak "okrutnie" skrzywdził (w sumie to też "Sawyer skrzywdził okrutnie los"). Ale przecież Jackowi tez nie było łatwo
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Ja oddałam swój głos na Sawyer'a. Pewnie dla tego, ze mi sie strasznie podoba ale przyznaje, ze Jack'owi tez niczego nie brakuje. A co do tego z kim powinna byc Kate to w tej kwestii nie ma zdania. Nie lubie Kate i najlepiej by było gdyby była z Benem.
Ja uważam, że Kate powinna być bezwzględnie z Sawyerem!Jack jest jak siostra miłosierdzia czyli nuda, nuda, nuda! Marzenie się spełniło...Kate z Saywerem- sceny w klatce, JA-cała w skowronkach...i.....BUM....Kate nagle odpierdziela!!!Powoli przestaję ją lubić....niech się wreszcie zdecyduje, a nie pogrywa jak jakas niezdecydowana kwoka....boshee....
Wysłany: 2007-02-24, 20:28
Ja tak naprawdę,to nie wiem z kim Kate powinna lub może być.Pasuje mi do obu panów,chociaż są zupełnie różni.
Z jednej strony mamy przebojowego Sawyera,który ostatnimi czasy bardzo się zmienił.Z drugiej natomiast Jacka-doktorka,który od początku pokazywał ludzką twarz.Fakt,ze Kate przespała się z Sawyerem nic wg.mnie nie wnosi.
Może być tak,ze zrobiła to,bo na prawdę coś do niego czuje lub z tego samego powodu,który podał Sawyer w ostatnim odcinku(nie chce spoilerować).
Także z ostatniego odcinka widzimy,UWAGA SPOILER że cos dzieje się między Jackiem a Juliet
Więc jak napisałam wyżej,wszystko to jest zagmatwane i nie da się zbyt trafnie ocenic z kim Kate bedzie.
//Pisz spoilery mniejszą czcionką (size=3) //MG
_________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada,
lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma,
lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
A ja z ostatnich spoilerów wyczytałem że Kate kocha obydwu panów jest to mozliwe-klatka z Sawyerem i chęć uratowania Jacka...
Jednak chyba będzie z Jackiem (zmieniłem zdanie po 3x07-09). Te łzy w oczach...
Wysłany: 2007-02-26, 10:43
Tak,to możliwe(ten spoiler),ale mogłaby się zdecydować w końcu,bo to takie dziwne jest. Ja też skłaniam się bardziej ku Jate,choć Sawyer nadal jest w grze
Ale nie zapominajmy o Jacku i Juliet ,bo to także bardzo,bardzo prawdopodobne
Kate zdecyduj się.....
_________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada,
lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma,
lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum