na paczatku strasznie mnie shannon wnerwiala. wiecznie na tym kocyku- ja nic nie robie, bo zaraz przyjada ratownicy, bo mi sie nie chce, bo nie! a potem sie obrazala ze inni uwazaja za bezuzyteczna. ale w 2 sezonie zrobila sie duzo bardziej sympatyczna zwlaszcza po 2 odcinku o niej i Boonie, po w 1 z 1 sezonu chyba bardziej sobie nagrabila u widzow tym oszukiwaniem braciszka ;]. szkoda ze zginela. ale mysle ze sayid po jakims czasie zapomni tak jak 'zapomnial' o nadii
_________________ Born to run, Born to be lost
"There's no girl like me'
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-05-07, 17:46
Bardzo lubię postać Sayida, ale tego z początku, kiedy dotarł do Danielle, a nie tego z czasów związku z Shannon. Teraz odszedł stanowczo na drugi plan, chodzi taki smutny, nie do pogadania...
Szkoda, że scenarzyści "kazali mu" wejśc w związek z Shannon, bo to nie zrobiło mu dobrze
EDIT: jesli wiecie co mam na myśli bo tak źle się wyraziłam
MOże troche ten związek był zbyt egzotyczny, ale ja nie wnikam, który Sayid był lepszy... z shannon, czy bez. Ważne, że pozostanie złotą rączką.
A co do zmian to trzeba przyznać, że wszyscy się zmieniają biorąc pod uwage postać w I i w II sezonie: Jack na gorsze, Sawyer na lepsze, Locke... trudno powiedzieć itd.
Tak, Sayid by ją nauczył "dobrych manier". I zmienił z plastikowej królewny na normalną (jak dla niego) dziewczynę. Nie mam na myśli żadnej manipulacji ze strony Sayida.
Tak, Sayid by ją nauczył "dobrych manier". I zmienił z plastikowej królewny na normalną (jak dla niego) dziewczynę. Nie mam na myśli żadnej manipulacji ze strony Sayida.
Dokładnie tak. I by sobie żyli długo i szczęśliwei aż by ta cała wyspa zgniła. Tyle że rezyser wpadl na WSPANIAŁOMYSLNY pomysl by uśmiercić Szanon (XD) i zostawić Sayda (juz po raz 2 ) sam na sam ze smutiem po stracie ukochanej.. Ohhh.... jakie to wzruszajace...
_________________ <PeacE>
Ostatnio zmieniony przez Greena 2006-07-07, 16:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum