W nowym sezonie jak juz wiadomo ma sie rozwinac watek milosny w serialu. Jednym ze znanych juz spoilerow sa powiazania Claire i Jacka. Chodza dwie wersje - Aalbo sie ze soba zwiaza albo to Claire co jest bardziej prawdopodobne okaze sie przyrodnia siostra Jacka. Przyjzyjcie sie temu odcinkowi gdzie jego ojciec odwiedza ta kobiete - jest podobna do Claire.
Kilka minut temu przeczytałam w internecie, że wedle nieoficjalnych informacji Claire ma się związać z Jack'iem. Mam nadzieję, że to są tylko głupie plotki .
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-07-05, 19:17
Czy ten temat ma sens ? Ja znalazłem już 2 tematy o powiązaniach. Po co 3 ?
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
To musi być plota, przecież oni nic nie mają wspólnego. Nawet nie chce romansu, o nie!
Może niech jeszcze Sawyer będzie z Vincent'em, Hurly z Kate, a Rose niech ma romans z Walt'em...
A w którym odcinku jest gdy ojciec Jack'a przychodzi do "produktu claire-podobnemu"?
Czy ten temat ma sens ? Ja znalazłem już 2 tematy o powiązaniach. Po co 3 ?
byl w dziale sezon 3 bo jak wiadomo watek milosny ma byc rozbudowany wiec jakies zwiazki beda, a odnosnie powiazan to tez chodzi jeszcze o te przyszle i nie potwierdzone.
Fate napisał/a:
A w którym odcinku jest gdy ojciec Jack'a przychodzi do "produktu claire-podobnemu"?
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-07-05, 23:21
buszmenka napisał/a:
Kilka minut temu przeczytałam w internecie, że wedle nieoficjalnych informacji Claire ma się związać z Jack'iem. Mam nadzieję, że to są tylko głupie plotki .
Może chodzi o to, że podobno Claire jest siostrą przyrodnią Jacka?, a nie, że będzie z nim w związku Dla mnie byłoby to totalną głupotą.
Wysłany: 2006-07-05, 23:37
A więc jest to z nieoficlajnych informacji o scenariuszu III sezonu. Ja w to nie wierze, tym bardziej, że pisze tam o tym, że ten scenariusz ma być gotowy dopiero w przyszłym roku. A to dla mnie już totalna bzdura.
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Wysłany: 2006-07-14, 18:16
"FILM"
Artykuł o Emilie de Ravin
Fragment o Loście:
A co dalej z "LOST"? Wedle nieoficjalnych informacji o scenariuszu trzeciego sezonu (będzie gotowy dopiero w przyszłym roku), bohaterka Emilie, Claire, ma związać się z lideram grupy rozbitków, Jackiem (Matthew Fox). To zapowiada jedno: Jeszcze większą popularność młodej aktorki.
Gdy to przeczytałam prawie spadłam z ławki, na któraj siedziałam. Mam nadzieję, że to baaardzo nieformalne informacje, i że nie są prawdziwe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum