Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-12-02, 06:58
Ben (bo tak się naprawdę nazywa) nie musi nosić brody aby być przywódcą.
Broda nie jest czymś co przechodzi u Innych z pokolenia na pokolenie, jako atrybut wodza....To po prostu atrapa.
I naprawdę nie wiem o co chodzi z tym wyżłobionym czołem.
_________________ Oświatlaj swą drogę w ciemnościach ogniem płonących heretyków
elo ludki Ben - to prawda nie jest zadnym lekarzem ale gość potrzebuje lekarza ;D Jack zasłynął z tego że kiedyś usunął cudem swojej narzeczonej guza kręgosłupu inni pozyskali go aby zoperował Bena(Henrego) bo temu biedaczkowi dolega to samo i oto cały pikuś
_________________ "This island is our! You Are here becouse we let you"
Wysłany: 2006-12-03, 17:26
$par00va napisał/a:
elo ludki Ben - to prawda nie jest zadnym lekarzem ale gość potrzebuje lekarza ;D Jack zasłynął z tego że kiedyś usunął cudem swojej narzeczonej guza kręgosłupu inni pozyskali go aby zoperował Bena(Henrego) bo temu biedaczkowi dolega to samo i oto cały pikuś
Gościu, ale jesteś sprytny.Ty tak na serio piszesz czy nie.Bo nie wiem czy mam Cie uznawać za debila.Piszesz takie coś, co już każdy wie i na co liczysz??Na oklaski??Myślisz, że jako pierwszy się o tym dowiedziałeś??Weź się zastanów co piszesz.Jak masz pisać takie kretyńskie posty to lepiej żebyś w ogóle nic nie pisał.Ale Ci ludzie są niepoważni.
Gościu, ale jesteś sprytny.Ty tak na serio piszesz czy nie.Bo nie wiem czy mam Cie uznawać za debila.Piszesz takie coś, co już każdy wie i na co liczysz??Na oklaski??Myślisz, że jako pierwszy się o tym dowiedziałeś??Weź się zastanów co piszesz.Jak masz pisać takie kretyńskie posty to lepiej żebyś w ogóle nic nie pisał.Ale Ci ludzie są niepoważni.
jak to wiesz to o co sie plujesz? ;/;/;/ tak cie to boli ?;/
_________________ "This island is our! You Are here becouse we let you"
Wysłany: 2006-12-04, 19:14
Dla mnie Henry Gale, wyglada na ich przywodce, sadzac w jaki sposob wydawal rozkazy Othersom na tym molo pod koniec 2 sezonu. Moge sie mylic dlatego jak wiecie cos na ten temat to mnie poprawcie.....pozdro..
Wysłany: 2006-12-04, 19:19
Przywódcą to on jest raczej na pewno w tym obozie w którym trzymają Kate, Sawyera i Jacka.Możliwe, że rządzi całą wyspą, ale raczej komuś jeszcze podlega.Może Jackobowi(czy jakoś tak)???
Wysłany: 2006-12-04, 19:25
Hmmmm......nom bardzo mozliwe , ze podlega komus jeszcze , ale nie zdziwilbym sie jakby okazal sie Glownym przywodca....napewno jest kims waznym na wyspie , jakby bylo inaczej Inni nie wyslali by po niego Maichela.....a potem ta scenka na molo..
Wysłany: 2006-12-05, 20:56
$par00va napisał/a:
Jakiego guza kręgosłupu ? Co ty wypisujesz ? kobieta miała połamany kręgosłup i przerwany rdzeń kręgowy. On jej nic nie usuwał.
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum