Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-12-02, 13:59
Jack:Czy to jedna z tych stacji Dharmy?
Juliet:Nazwali ją Hydra.
Jack:Więc wy jesteście...
Juliet:tym, co zostało po tej organizacji.
Juliet:To było dawno temu.
Juliet:Nie liczy się to, kim byliśmy.
Juliet:Liczy się jedynie to,|kim jesteśmy.
Jack:Czy to jedna z tych stacji Dharmy?
Juliet:Nazwali ją Hydra.
Jack:Więc wy jesteście...
Juliet:tym, co zostało po tej organizacji.
Juliet:To było dawno temu.
To było troszkę inaczej, a dokładnie to kwestię "tym co zostało po tej organizacji" wypowiada Jack.
Juliet nie zaprzeczyła, więc według mnie pracowała dla Dharmy razem z resztą.
A Inni to tacy otwarci, szczerzy ludzie. Nigdy nikogo nie oszukali Juliett rozmawiała z Jackiem tak, żeby odpowiedzieć na jego pytania, jednocześnie zbyt wiele mu nie wyjawiając.
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Wysłany: 2006-12-03, 11:03
Nie wiadomo czy Radzinsky nic nie wiedział o Innych.Kelvin nie wiedział o nich, ponieważ przybył na wyspę jak już nie było nikogo w bunkrze oprócz Radzinskiego.
Ben (Henry) to jest mąż Juliett. Nie wiem czemu uparliście sie ze ona jest z "leśnym dziadkiem" :D:D:D Ben znęca sie nad Juliett i dlatego podczas operacji ona bedzie chciala aby Jack go zabił
_________________ "This island is our! You Are here becouse we let you"
Niedługo sie tego dowiesz przyjacielu Ktoś na początku napisał ze leśny dziadek i juliett to małzensto ktore zalozylo Dharme :) pozdrawiam cie El jacku
[ Dodano: 2006-12-03, 17:42 ]
Podczas oficjalnego traileru 3 sezonu jack ubrany w uniform chirurga krzyczy do juliet: "Yes I Will let him die" co znaczy "pozwole mu umrzeć" (ale to przeciez wiecie:) )
Wysłany: 2006-12-03, 17:50
$par00va napisał/a:
Niedługo sie tego dowiesz przyjacielu Ktoś na początku napisał ze leśny dziadek i juliett to małzensto ktore zalozylo Dharme pozdrawiam cie El jacku
Jeżeli chodzi Ci o zdjęcie w pierwszym poście to wydaje mi się, ze to nie jest Juliet(oczywiście mogę się mylić)
$par00va napisał/a:
Podczas oficjalnego traileru 3 sezonu jack ubrany w uniform chirurga krzyczy do juliet: "Yes I Will let him die" co znaczy "pozwole mu umrzeć" (ale to przeciez wiecie:) )
To że Juliet pragnie śmierci Bena to każdy wie, ale teraz chodzi o to dlaczego chce, aby Ben umarł.
I tu jest kruczyk. Moja teoria jest skomplikowana. Mozliwe ze ben ją karcił i ona chce go zabić z zemsty następnie uwolnic jacka a sama zabrać władze, albo chce sprawdzic Jacka.... Czy jest na tyle ze pzowoli benowi umrzeć????????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum