Teraz mnie tak nagle oświeciło że może Ethan i Goodwin wcale nie pracowali do tych samych Innych, bo Ethanowi wogóle nie zależało na ludziach, tylko na dziecku a Goodwinowi- tak. Stąd moje przypuszczenie że Ethan pracował dla Zeke, a Goodwin dla bosostopych. Piszcie co o tym myślicie
Mi sie wydaje ze Ethan i Goodwin to jedni i ci sami inni. Oboje mieli podobną scieme, ze są z Kanady.
Może być tak, że ci inni mają podział na:
- ludzi powstałych w eksperymencie dharmy na ludziach, bardzo silnych i nie kumatych : np. Ethan (zaprogramowany żeby porywac nowe dzieci na nowe eksperymenty).
- kadre kierownicza innych, czyli naukowcy który te eksperymenty wykonują, (np. goodwin). Oni nie są zaprogramowani i oprócz dzieci chciał ludzi bo mu sie nudzi z tymi integrackami
Oboje mieli podobną scieme, ze są z Kanady.
Tylko Ethan twierdził że jest z Kanady, Goodwina nikt nie pytał o to skąd jest, może pomylił ci ise z Nathanem bo on mówił że jest z Kanady(ten którego Ana Luvia więziła i torturowała)
Oboje mieli podobną scieme, ze są z Kanady.
Tylko Ethan twierdził że jest z Kanady, Goodwina nikt nie pytał o to skąd jest, może pomylił ci ise z Nathanem bo on mówił że jest z Kanady(ten którego Ana Luvia więziła i torturowała)
no masz racje z tym goodwinem, to rzeczywiście mi sie troche pomyliło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum