Wysłany: 2006-01-03, 15:53 Inni - Duże wyjaśnienie !!!!
Znalazłem na http://chaotic.blox.pl wielkie info!
Na lewo ludzie, którzy porwali Walta, na prawo DeGroot małżeństwo założyciele projektu DHARMA. Uderzające podobieństwo. Od czasu filmu "Orientation" minęło około 25 lat. Może nawet więcej czy DeGrootowie to "Inni"?
Ci naukowcy nie zaliczją się raczej do tych "innych" polujących na ludzi ale wiążą się w pewną symbioze. Bez nich nie było by "innych", ale oni w odróżnieniu do innych używają broń itd. Ciekawe co się z tym wiąże. Albo żyją niezależnie w bunkrze na wyspie, a inni w sercu buszu. Moze tez odmiency sa slugusami naszych szalonych doktorkow. Dlatego porwali tylko niektore osoby potzrebne do eksperymentow, a szczegulnie cenia sobie dzieci.
no ponoć tak... słyszałem że trzeci jest pod woda i to od niego idzie ten kabel na wyspe do pozostałych bunkrów. a mozecie mi powiedziec w takim razie co ma wspolnego z tymi naukowcami Desmond??
desmond z nimi nic...on przypadkiem sie znalazl na tej wyspie a jak juz na nia dotarl to jakis koles chcial zeby szybko z nim pobiegl w jedno miejsce...wytlumaczyl mu co i jak a sam zniknal i desmond wystraszony zostal i wpisywal ten kod
_________________ Jeżeli miałbym komuś powierzyć swój los na tej wyspie, tą osobą byłby z pewnością John Locke.
Ale są połączone tylko siecią komputerową, czy mają korytarze?! Jack i Sayid sprawdzali cały bunkier i wszystkie ściany miały gruną warstwe betonu nie do przebicia. Chyba więc jednak bunkry są od siebie w pełni nie zależne, bo gdyby były ze sobą połączone "inni" już by dostali się do naszej "stacji łabędź" prawda?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum