Locke kazał wejśc Boonowi do samolotu który był zawieszony na skarpie,aby zobaczyc co tam jest. Boone wszedł znalał tam narkotyki,kilka trupów i nadajnik przez który chciał wysłac wiadomosc. Poeidzial ze są uczestnikami lotu 815wtedy ktoś mu odpowiedzial ze tego lotu nikt nie przezył. samolot spadł ze skarpy a Boone nie zdążyl uciec.Ciało Bonna wyciągnął Locke i zanisół do Jacka i powiedział ze w czasie plowania spadł w przepasc..Boone zmarł.
... poród Claire odbierze Kate i ktoś jeszcze ale nie pamietam kto
Locke zniknie z pola widzenia Jacka który bedzie chcial aby mu opowiedział jak to sie wszystko stało ze Boone został ranny. Locke wtedy pójdzie do bunkru i krzyknie na cały głos: "Dlaczego mi to zrobilaś? Zrobilem wszystko o co prosilaś!" i wtedy w bunkrze zapali sie w środku światło
Locke zniknie z pola widzenia Jacka który edzie chcial aby mu opowiedzila jak to sie wszystko stało e Boone został ranny. Locke wtedy pójdzie do bunkru i powie: "Dlaczego mi to zrobilaś? Zrobilem wszystko o co prosilaś!" i wtedy w bunkrze zapali sie w środku światło
oooooo czyli ciekawie sie zapowiada....a kto mu odpowie :Zrobilem wszystko o co prosilaś!" ?
no to przerzucamy temat the others z 1 sezonu tutaj tzn wiadomosci ktore ukazaly sie w 2 sezonie
wg mnie to amerykanscy marines...maja noze bojowe U.S. Army sprzed 20 lat...maja jakies nowoczesne technologie obronne...sa wyjatkowo silni i przebiegli...maja swoich szpiegow...
Siomer - rządzisz, to moze by bardzo prawdopodobne! Zreszta nie wiadomo czy "inni" robią krzywde
Lock'e jest troszke szalony (i dobrze), on sie skumał z "potworem" i wkurzył sie na Jack'a i Kate ze zranili potka
Co do Desmoda "You king of music"
A z Eko to niezle ziolko jest! Podobno ejst Królem w Nigerii, zabijajacym i handluje narkotykami. Jego pobyt w samolocie jest zwiazany z samolotem z narkotykami, pozniej bedzie chciał od Charliego wyciagnąc tą figurke Maryji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum