nie kumam. niektorzy mowia ze Eko jest z lotu 815 ale wtedy jak mogl miec powiazanie z lotem tego malego zoltego samolotu z dragami?? On wkoncu przylecial tym pierwszym czy drugim samolotem na wyspe??
pn jest z lotu 815 tego co reszta rozbitkow na tej wyspie...ale wiedzial pewnie o zaginieciu samolotu z jego bratem i dlatego wiedzial co to jest za samolot w ktorym zginal boone
_________________ Jeżeli miałbym komuś powierzyć swój los na tej wyspie, tą osobą byłby z pewnością John Locke.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-01-07, 22:50
Uważam, że Inni są albo naukowcami projektu DHARMA lub też obiektem pracy tych naukowców (Zachowania społeczne były jednym z obszarów badań Inicjatywy Dharma). Choć bardziej przekonuje mnie pierwsza opcja.
Wiadomo o nich, że to ludzie ponad wszelką watpliwość współcześni,mówiacy płynna angielszczyzną, działajacy planowo, posiadają narzędzia (jak choćby nóż US ARMY), łodzie (uprowadzenie Walta),przekonujące jest także zestawienie zdjęć z wątku "INNI - DUZE WYJAŚNIENIE!!!!!" być może zamieszkują w trzecim bunkrze (kontakt Walta z ojcem).
Nie wiadomo natomiast jakie są ich zamiary wzgledem rozbitków, czy są jednoznacznie złe? Goodwin(INNY) rozmawiając z Ana-Lucia powiedział, że porwani są w lepszym miejscu, że zabierani są tylko "dobrzy" ludzie (choć nie wyjaśnił w jakim sensie). Z drugiej strony są agresywni i tajemniczy (Jakim cudem Goodwin znalazł się w 10 min po katastrofie wśród rozbitków? W dodatku ubrany w inny sposób niż pozostali Inni??) No i w końcu Danielle, której udało się przeżyć przez 16 lat, Inni jej nie zabili.
Bardziej niż pytanie KIM SĄ INNI męczy mnie teraz CZYM JEST INICJATYWA DHARMA?
Tutaj to dopiero mamy pole do popisu. Co badali/badają? Czemu część bunkrów jest opuszczona? Co się stanie jak nie wcisną przycisku? Co to za incydent z elektromagnesem?
Uważam, że Inni są albo naukowcami projektu DHARMA lub też obiektem pracy tych naukowców (Zachowania społeczne były jednym z obszarów badań Inicjatywy Dharma). Choć bardziej przekonuje mnie pierwsza opcja.
Wiadomo o nich, że to ludzie ponad wszelką watpliwość współcześni,mówiacy płynna angielszczyzną, działajacy planowo, posiadają narzędzia (jak choćby nóż US ARMY), łodzie (uprowadzenie Walta),przekonujące jest także zestawienie zdjęć z wątku "INNI - DUZE WYJAŚNIENIE!!!!!" być może zamieszkują w trzecim bunkrze (kontakt Walta z ojcem).
Nie wiadomo natomiast jakie są ich zamiary wzgledem rozbitków, czy są jednoznacznie złe? Goodwin(INNY) rozmawiając z Ana-Lucia powiedział, że porwani są w lepszym miejscu, że zabierani są tylko "dobrzy" ludzie (choć nie wyjaśnił w jakim sensie). Z drugiej strony są agresywni i tajemniczy (Jakim cudem Goodwin znalazł się w 10 min po katastrofie wśród rozbitków? W dodatku ubrany w inny sposób niż pozostali Inni??) No i w końcu Danielle, której udało się przeżyć przez 16 lat, Inni jej nie zabili.
Bardziej niż pytanie KIM SĄ INNI męczy mnie teraz CZYM JEST INICJATYWA DHARMA?
Tutaj to dopiero mamy pole do popisu. Co badali/badają? Czemu część bunkrów jest opuszczona? Co się stanie jak nie wcisną przycisku? Co to za incydent z elektromagnesem?
Pozdrawiam i miłego rozplatywania wątków.
Świetne pytania. Inni nie wiem kim mogą być, na pewno mają coś wspólnego z Dharmą.....hmmm może to potomkowie Azteków?
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-07-03, 15:18
Nigdzie nie było powiedziane, że stopa to pozostałość po dawnej cywilizacji. Taką wersję przyjęło wielu widzów Ja sama skłaniam się ku temu, że może (ale nie musi) być pozostałością po jakiejś cywilizacji. I niekoniecznie musi to być cywilazcja nam znana, a jedynie będąca wytworem wyobraźni twórców serialu
Jam myślę ze oni eksperymentują z tymi ludżmi po co im te badania i w ogóle Walt powiedział ze 'oni tylko udają' według mnie to oni maja bardzo specjalistyczny sprzet i tylko udają takich kaniba.li i dzikusów. co wy na to?
Jam myślę ze oni eksperymentują z tymi ludżmi po co im te badania i w ogóle Walt powiedział ze 'oni tylko udają' według mnie to oni maja bardzo specjalistyczny sprzet i tylko udają takich kaniba.li i dzikusów. co wy na to?
To jest raczej pewne ponieważ Kate znalazła przpebrania knaibali i brode brodacza. Zwróc też uwage na miejesce gdzie porwano Clair-najwyższy poziom.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum