Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Otwarty przez: choynka
2006-07-05, 15:55
Inni
Autor Wiadomość
Mara$ 
Ĺősţ Ŕůĺëss

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-01-03, 17:38   

Eko podobno ejst Krolem Warlordów, grabi i zabija innych by meic kase, bron narkotyki itd.
Ma on podobno powiazanai z tym samolotem z narkotykami.

Siomer 
...

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-01-03, 23:57   

on ma napewno zwiazek z tym samolotem bo juz nawet w trailerze 10 wiedzial co to za figurka i postanowil ja zniszczyc na oczach claire

xTomIx 
Every Single Day

Wysłany: 2006-01-05, 14:11   

nie kumam. niektorzy mowia ze Eko jest z lotu 815 ale wtedy jak mogl miec powiazanie z lotem tego malego zoltego samolotu z dragami?? On wkoncu przylecial tym pierwszym czy drugim samolotem na wyspe??

Siomer 
...

Wysłany: 2006-01-05, 16:32   

pn jest z lotu 815 tego co reszta rozbitkow na tej wyspie...ale wiedzial pewnie o zaginieciu samolotu z jego bratem i dlatego wiedzial co to jest za samolot w ktorym zginal boone

cahir8 

Wysłany: 2006-01-07, 22:50   

Uważam, że Inni są albo naukowcami projektu DHARMA lub też obiektem pracy tych naukowców (Zachowania społeczne były jednym z obszarów badań Inicjatywy Dharma). Choć bardziej przekonuje mnie pierwsza opcja.

Wiadomo o nich, że to ludzie ponad wszelką watpliwość współcześni,mówiacy płynna angielszczyzną, działajacy planowo, posiadają narzędzia (jak choćby nóż US ARMY), łodzie (uprowadzenie Walta),przekonujące jest także zestawienie zdjęć z wątku "INNI - DUZE WYJAŚNIENIE!!!!!" być może zamieszkują w trzecim bunkrze (kontakt Walta z ojcem).

Nie wiadomo natomiast jakie są ich zamiary wzgledem rozbitków, czy są jednoznacznie złe? Goodwin(INNY) rozmawiając z Ana-Lucia powiedział, że porwani są w lepszym miejscu, że zabierani są tylko "dobrzy" ludzie (choć nie wyjaśnił w jakim sensie). Z drugiej strony są agresywni i tajemniczy (Jakim cudem Goodwin znalazł się w 10 min po katastrofie wśród rozbitków? W dodatku ubrany w inny sposób niż pozostali Inni??) No i w końcu Danielle, której udało się przeżyć przez 16 lat, Inni jej nie zabili.

Bardziej niż pytanie KIM SĄ INNI męczy mnie teraz CZYM JEST INICJATYWA DHARMA?
Tutaj to dopiero mamy pole do popisu. Co badali/badają? Czemu część bunkrów jest opuszczona? Co się stanie jak nie wcisną przycisku? Co to za incydent z elektromagnesem?

Pozdrawiam i miłego rozplatywania wątków.

Fate 
Charlie

Wysłany: 2006-07-02, 21:18   

cahir8 napisał/a:
Uważam, że Inni są albo naukowcami projektu DHARMA lub też obiektem pracy tych naukowców (Zachowania społeczne były jednym z obszarów badań Inicjatywy Dharma). Choć bardziej przekonuje mnie pierwsza opcja.

Wiadomo o nich, że to ludzie ponad wszelką watpliwość współcześni,mówiacy płynna angielszczyzną, działajacy planowo, posiadają narzędzia (jak choćby nóż US ARMY), łodzie (uprowadzenie Walta),przekonujące jest także zestawienie zdjęć z wątku "INNI - DUZE WYJAŚNIENIE!!!!!" być może zamieszkują w trzecim bunkrze (kontakt Walta z ojcem).

Nie wiadomo natomiast jakie są ich zamiary wzgledem rozbitków, czy są jednoznacznie złe? Goodwin(INNY) rozmawiając z Ana-Lucia powiedział, że porwani są w lepszym miejscu, że zabierani są tylko "dobrzy" ludzie (choć nie wyjaśnił w jakim sensie). Z drugiej strony są agresywni i tajemniczy (Jakim cudem Goodwin znalazł się w 10 min po katastrofie wśród rozbitków? W dodatku ubrany w inny sposób niż pozostali Inni??) No i w końcu Danielle, której udało się przeżyć przez 16 lat, Inni jej nie zabili.

Bardziej niż pytanie KIM SĄ INNI męczy mnie teraz CZYM JEST INICJATYWA DHARMA?
Tutaj to dopiero mamy pole do popisu. Co badali/badają? Czemu część bunkrów jest opuszczona? Co się stanie jak nie wcisną przycisku? Co to za incydent z elektromagnesem?

Pozdrawiam i miłego rozplatywania wątków.

Świetne pytania. Inni nie wiem kim mogą być, na pewno mają coś wspólnego z Dharmą.....hmmm może to potomkowie Azteków?

choynka 

Wysłany: 2006-07-03, 09:00   

Fate napisał/a:
hmmm może to potomkowie Azteków?

A skąd pomysł, że Inni są potomkami Azteków? Osobiście nie zauważyłam niczego co mogłoby świadczyć o tym, że na wyspie byli Aztekowie.

Fate 
Charlie

Wysłany: 2006-07-03, 13:19   

Mowa tu o stopie z 4 palcami, która może mieć związek, a raczej na pewno ma związek z jakąś starszą kulturą. Azteków podałem tak dla przykładu.

PH3N-x 
...to próba wiary...

Wysłany: 2006-07-03, 14:11   

Czy było gdzieś jasno i wyraźnie powiedziane, że stopa to wytwór jakiejś starszej cywilizacji ?

choynka 

Wysłany: 2006-07-03, 15:18   

Nigdzie nie było powiedziane, że stopa to pozostałość po dawnej cywilizacji. Taką wersję przyjęło wielu widzów :) Ja sama skłaniam się ku temu, że może (ale nie musi) być pozostałością po jakiejś cywilizacji. I niekoniecznie musi to być cywilazcja nam znana, a jedynie będąca wytworem wyobraźni twórców serialu ;)

PH3N-x 
...to próba wiary...

Wysłany: 2006-07-03, 15:33   

Jak na mój gust ten cały posąg ma znaczenie przenośne.

Fate 
Charlie

Wysłany: 2006-07-03, 22:42   

Hmmm....może na wyspie jest reszta części tego posągu?

Albo na lornetce jest przylepioa taka nalepka z stopą :D :lol:

edit by choynka

Davidious 
Higher Than Hope

Wysłany: 2006-07-04, 12:41   

Fate napisał/a:

Albo na lornetce jest przylepioa taka nalepka z stopą :D :lol:

Nie może bć nic przylepione do lornetki, ponieważ zanim Sayid zajrzał przez nią, było już
widać tą stope.

edit by choynka

michalrzodi 

Wysłany: 2006-07-14, 08:37   

Jam myślę ze oni eksperymentują z tymi ludżmi po co im te badania i w ogóle Walt powiedział ze 'oni tylko udają' według mnie to oni maja bardzo specjalistyczny sprzet i tylko udają takich kaniba.li i dzikusów. co wy na to?

Fate 
Charlie

Wysłany: 2006-07-14, 10:20   

michalrzodi napisał/a:
Jam myślę ze oni eksperymentują z tymi ludżmi po co im te badania i w ogóle Walt powiedział ze 'oni tylko udają' według mnie to oni maja bardzo specjalistyczny sprzet i tylko udają takich kaniba.li i dzikusów. co wy na to?

To jest raczej pewne ponieważ Kate znalazła przpebrania knaibali i brode brodacza. Zwróc też uwage na miejesce gdzie porwano Clair-najwyższy poziom.

Odpowiedz do tematu