No to Boone chyba juz przeszedles na strone myslacych, ze Henry to OTHER MAN! hehe i dobrze, ja tam tez tak mysle, choc mam watpliwosci, ale zanim by go zabil, wolalabym dowiedziec sie wiecej o innych. Sayid dopero zaczal tortury...
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
No to Boone chyba juz przeszedles na strone myslacych, ze Henry to OTHER MAN! hehe i dobrze, ja tam tez tak mysle, choc mam watpliwosci, ale zanim by go zabil, wolalabym dowiedziec sie wiecej o innych. Sayid dopero zaczal tortury...
No właśnie, szkoda, że sie Sayid nie rozkręcił... Może Jack dobrze zrobił. Bo kiedy Henry spytał się o to czy Sayid kogoś stracił to Sayid zaczął sie znęcać. Nasz Irakijczyk musi troche ochłonąć i znów wrócić do fachu
Faktycznie Ethan wygladał gorzej niz Henry. Ale sposob w jaki go wycharakteryzowali byl bardzo dobry, dlatego wg mnie to byla ciekawa postac. Ale Henry tez nie wyglada na zbyt miłego, moze jest troche przestraszony, a moze udaje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum