Mam pytanie... w s2e11... Sawyer mówi do przywódcy `innych` Zeke.. moje pytanie zatem brzmi... skąd Sawyer wie, że on się tak zwie ? czy on to sobie wymyślił tak samo jak Mr. Propera ? Czy ja coś przegapiłam ?
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-10-01, 22:13
Zeke to ksywka nadana przez Sawyera, jak się potem dowiadujemy w 2x24 brodacz ma na imię Tom.
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
mnie sie wydaje ze inni są na wyspie już przynajmniej z 30 lat . Ścieżka dzwiękowa ,,Downtown'' ,, Make your own kind of music"pochodzi z tych czasów . Nie ma nowszych utworów .. A komputer starszy ..
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-10-14, 13:59
Nie wiem kiedy wprowadzono płyty cd, ale napewno nie wcześniej niż 15 lat temu. To dowodzi, ze mają kontakt zewnętrzny i że ktoś przysyła im książki, płyty itd.
Poza tym nie chcę spoilerować, ale moga tam być nawet dłużej niz 30 lat -> Patrz odcinek 3x02 końcówka.
Czołem wszystkim. To mój pirwszy post na tym forum, więc może się przedstawie. Mam na imie Szymon Kowalski, mieszkam w Stęszewie koło Poznania i mam 16 lat. Zagubinymi interesuje się tak długo jak są emitowane w TVP1. Tak więc stanĄłem na 13 odcinku drugiej serii. Mam wiele pytań odnośnie lost. Pierwsze co mi orzychodzi do głowy: w którymś odc 1 seri Walt chwyta John'a za rĘKę i ma widzenie. Mówi do niego "Niech pan tego nie otwiera!" itp. Zastanwia mnie dlaczego tak się tego przestraszył? Drugie pytanie; Shannon widział Walta. Naprawde czy to jakaś schiza? Dlaczego on zawsze wygląda tak jakby dopiero co SPOD prysznica wyszedł? Zresztą jak mógł wejść do namiotu gdzie była Shannon? Nikt by go nie zauważył?
pozdro
Wysłany: 2006-10-21, 16:52
Nie wydaje mi się że istnieją dwie grupy innych, ponieważ jak porywali Walta to Tom był przebrany w jakieś łachmany.Wydaje mi się, że to oni też porwali rozbitków z tylnej części samolotu w tym dzieci.
A ja że przez to patrzymy na te retrospekcje ze dowiadujemy sie co oni robili w przeszłości i tak naprawde ten samolot sie nie rozbił tylko to jest wszystko fikcja. Oni są na tej wyspie w ramach resocjalizacji np. Sawyer zabił kogoś robił se jaja z ludzi Kate zabiła niby Ojca itd.
Wysłany: 2006-11-12, 14:54
Wojt121 napisał/a:
A ja że przez to patrzymy na te retrospekcje ze dowiadujemy sie co oni robili w przeszłości i tak naprawde ten samolot sie nie rozbił tylko to jest wszystko fikcja. Oni są na tej wyspie w ramach resocjalizacji np. Sawyer zabił kogoś robił se jaja z ludzi Kate zabiła niby Ojca itd.
Jakby chcieli ich resocjalizować to by ich nie zabijali.To co napisałeś jest niemożliwe.
Wysłany: 2006-11-12, 17:05
Cytat:
A widziałeś jak zabijają kogoś??
A co Boon nie zginął??Albo Shannon, Libby, Ana Lucia, Mr. Eko, Artz??
Oni ich nie zabili, ale by ich zrzucili na wyspę i tak ich zostawili, żeby mogły ich jakieś zwierzęta zabić.I dopiero jak zginą to będzie można uznać ich za zresocjalizowanych??
_________________ Jakie Życie Taki Rap
Ostatnio zmieniony przez El Jacko 2006-11-12, 17:39, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum