dlaczego w liczbie mnogiej (BS'ach a nie BS'ie)...
Walt mówił "nie wciskajcie klawisza"... Ja o tym nie słyszałem. Słyszałem jedynie że on mówił coś od tyłu... pisało na wikipedii...
MAM!! odcinek 2x06 Abadoned
Cytat:
Kwestia, która wypowiada Walt do Shannon czytana wspak znaczy: "They're coming, and they're close." czyli oni nadchodzą, oni są blisko.
Producenci na pytanie dlaczego BS był tak rzadko powiedzieli, że widzieliśmy go często tylko o tym nie wiedzieliśmy.
Z pewnością to słynny (niespokojny-rękawiczka w kadrze ) CZARNY koń, zgadzam się z PH-też był to Walt, a np. w 3 serii której nie oglądałaś (w 3x05 bo jeden odc. widziałaś) przybrał postać brata Eko (Yemiego)... co się stało później??? Obejrzysz lub przeczytasz w serwisie w opisach odcinków...
WNIOSEK (który dużo osób wie)- BS przyjmuje różne postacie... a w dżungli... może to BS odpowida za szepty??? Jest teoria, że ma on bliski związek z Innymi...
mi sie wydaje że za szepty są odpowiedzialni " Trzeci "
ale bali sie wyjśc i stanąc z rozbitkami oko w oko , rozważali nad tym ( jak głoszą tłumaczenia ) , rozważali czy wyjść z ukrycia czy nie.... bali sie jednak że złąpią ich Inni albo BS.
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 18 Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 2 Skąd: Jestem? Nie ważne...
Wysłany: 2007-05-27, 17:46
No i szepty się nam pojawiły w odcinku 3x22. Przed pojawieniem się Walt'a nad Lockiem. Wcale mnie to nie zdziwiło bo jak większość tutaj uważa to był zapewne BS, który przybrał postać syna Michaela. A przed BS zawsze występowały szepty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum