Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-04-17, 14:06
zgadzam się ,, Anie Mru Mru to najlepszy kabaret polski ( według mnie ) moje ulubione skecze to :
"Chińska Restauracja"
"Maciej i Smok"
"Hipermarket"
"Porodówka"
"Tofik"
Ani mru mru żązi! Lubię także kabaret mumion, a szczegulnie ich reklamy o plusie.
Proszę mi to nie rozpatrywać Mumio w kategorii kabaretu, bo kabaretem nie jest!. To po pierwsze. Oprócz tego polecam kontakt ze słownikiem.
Szczerze mówiąc nie rozumiem całęgo tego zachwycania się Ani Mru Mru. Nie są tacy znowu rewelacyjni, po pewnym czasie są wręcz męczący. Z tego co znam lubię Tofika i Hipermarket, mimo wszystko ich nie lubię.
Drażniąca jest ich popularność i uwielbienie dla nich wszelkiej młodzieży szkolnej i mojego ojca.
I za bardzo trafne uważam określenie mojego kolegi, nazywającego ich "tleniony i idiota".
Straszna rzecz, w gruncie rzeczy mało mnie śmieszą, ale to zapewne przez moje specyficzne poczucie humoru (wychowałam się na Monty Pythonie, uwielbiam Mumio, ale reklam z nimi nie znoszę, bo to trochę jednak coś innego...).
Tak tak. Nieważne gdzie występują. Oni sami nie lubią, jak się ich nazywa kabaretem. To jest zespół teatralny i powstał w ramach Tetru EPTY-a. Nie będziemy się kłócić, jednak kabaretem nie są.
Amen.
A widzial ktos skecz we wspolpracy z Kabaretem Moralnego Niepokoju, ktory nawiazywal do naszej reprezentacji? Według mnie jeden z lepszych w ich dorobku.
Eh.. Fajny kabaret, ale Mumio też jest fajne. Rzeczywiscie najlepza była "Chinska restauracja" i "Tofik"
A reklamy z Plusem _ Mumio są super..!!
POZdraWiaM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum