Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-03-12, 11:01
Coz nie dostalem odpowiedzi , ale zaryzykuje
Male wprowadzenie. Scenariusz sklada sie z 13 odcinkow (1 seria )
Scenariusz zostal napisany na te ferie(dlatego sceneria jest zimowa), niestety nie udalo mi sie go nakrecic
LOST ZAGUBIENI
ODCINEK 1 ( "Powrót")
~ Las jest caly we sniegu, kamera najezdza na obóz.
Narrator: Z powodu przebiegunowania ziemi na wyspie nastala zima.
~ dżak sojer ćpun sajid grubas siedzą w obozie
Sojer: Nosz kur*a mac ! Ten Locke to chyba do tej dżungli chodzi konia walic, bo juz od tygodnia nie przyniosl zadnego swiniaka.
Grubas: Jeszcze troche i z glodu umrzemy !
Sojer: to wtedy ciebie zaje**emy i nam na caly wiek mięcha wystarczy !HAHA !
Dżak: Zamknij kur*a morde Sojer ! Ej nie widzieliscie dziewczyn ? juz od 5h ich nie ma!
~ kamera najezdza na smutna twarz sajida.
Sajid: EH (Cenzura) od kiedy Locke zbudowal im z bambusa wibratory to Shannon mnie juz nie potrzebuje!
Ćpun: Szkoda ze z bambusa nie zrobi trawy.
Sojer: On to z gowna moze bombe atomowa zbudowac.
~ Przychodzi Locke.
Locke: nie ma tu juz dzikow, przeniosly sie na drugi kraniec wyspy.
Ćpun: dupczyles je, wiec spier**lily !
~ Wkur**ony Locke bierze nóż i rzuca w strone ćpuna, Nóż sie wbija w drzewo tuz obok glowy cpuna.
Ćpun: Spokojnie spokojnie.
~ nagle z glebi dzungli slychac krzyki dziewczyn.
Kate i Shannon: AAAAAA !
~ Ćpun, sojer dżak sajid grubas i locke zapier**laja im z pomoca.
Sojer i grubas biegna z tylu natomiast reszta ich wyprzedzila. Nagle grubas sie wywraca.
Grubas: Kur*a ale sie wyje**lem, chyba se noge zlamalem. Pomoż koles !
Sojer: spier**laj golonko jeb**a!
~ sojer biegnie dalej i zostawia grubasa.
Gruby: Koles czekaj pomoz mi !
~ nagle gruby slyszy szelesty i glowsy, gruby coraz bardziej wypekany patrzy sie na snieg i widzi jak z pod ziemi wynurza sie ręka a potem cala postac.
Boone: Czesc Kur*a !
~ Boone zatyka grubemu usta i zaczyna sie scena przemocy, Gruby uwolnil sie Boonowi i biegnie do dżaka i reszty, jest caly we krwi ( keczup )
Dżak: Co sie kur*a stalo ?!
KONIEC ODCINKA 1
Pewnie wam sie nie spodoba , ale coz
Jak trzeba cos zakropkowac jeszcze to dajcie znac, a jak sie nie nadaje na forum to także dajcie znac
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-03-12, 16:52
LOST ZAGUBIENI
ODCINEK 2 ( "kaszanki" )
Dżak: co sie kur*a stalo ?!
Gruby: On, on żyje !
Dżak: spokojnie powiedz co sie stalo.
Gruby: Boone, on zyje, napadl mnie !
Sojer: Od suchania tej szatanskiej muzy w discmanie mu odpier**lilo.
Dżak: wracamy do obozu.
Gruby: a co z dziewczynami ?
Dżak: niedzwiec je wystraszyl, juz jest ok !
~ Ekipa wrocila do obozu, sojer cpun i dzak rozmawiaja.
Sojer: masz cos na usypianie ?
Dzak: a co cierpisz na bezsennosc ?
sojer: nie takie usypianie ! Grubas to gruba swinia, ma pewnie wscieklizne i mu odpier**la. Wiec zdalo by sie uspic tego swiniaka !
Cpun: Sojer ma racje, jeszcze kiedys grubas nas zabije jak bedziemy spac i zacznie pic krew jak te szatany ktorych slucha w discmanie.
~ Nagle do obozy przychodzi Locke, caly we krwi z zakrwawionym nozem w drugiej rece trztma kaszanki :D:D
Dzak: co znowu do kur*y nędzy ?!
Locke: zaje**lem czarnuchów!
~ Dżak rzuca sie na Locka i wypier**laja na ziemie.
Dżak: Co zes ku*wa zrobil !
~ Sojer i sajid rozdzielaja ich. Locke zostawia kaszany i odchodzi.
Locke: Eh kiedys to zrozumiesz i bedziesz mi wdzeczny.
~ Minelo troche czasu, dzak sie otrząsnął i poszedl do Locke'a
Dżak: sorki nie powienienam tak na ciebie naskakiwac.
Locke: Nikomu tego nie mowilem, ale zanim przybylismy na wyspe nie bylem w pelni sprawny.
Nie stawal mi ! I wlasnie wsypa przywrocila mi sprawnosc. Czuje olbrzymi popęd
do dzikow i je rucham, dlatego nie moglem ich zabic. A chyba przyznasz mi racje ze
te czarnuchy nie byly nam do niczego potrzebne. ten maly tylko psa dupczyl a ojciec syna.
Dzak: i co kura kaszanke z nich zrobiles ?
Locke: a co kur*a ? wodki sie nie dalo.
Dzak: a co z psem ?
Locke: dalem dzikom ,niech tez se poruchaja.
Dżak: wracajmy do obozu ! Trza kaszanke wpier**lic.
Locke: idz, ja zaraz do was dołącze.
~ dzak poszedl do obozy wpier**lac kaszanke z ekipa a locke zaczal slyszec szelesty i glosy.
Locke: caly czas czekalem az przyjdziesz , to nieprawdopodobne ze tu jestes ale ja wiedzialem
ze tez masz swoja tajemnice.
Boone: skad wiedziales ze to ja ?
Locke: musisz sie jeszcze wiele nauczyc.
~ Locke odwraca sie patrzy na boone'a i usmiecha sie.
Nie no... przeczytalam "druga czesc" i stwierdzenie "nadal nie jestm pod wrazeniem" to chyba malo powiedziane moze to spowodowane jest tym, ze takie teksty nie sa w moim stylu, ani mi sie ich przyjemnie nie czyta, ale po prostu jak dla mnie to ekhm... bez obrazy... szmelc totalny... takie "udupianie" (ze tak powiem) tego serialu... wiec pytam sie po co? Dla mnie ten temat powinien byc bardziej tworczy ale w koncu... przeciez nie musze tego czytac
P.S. do wszystkich, ktorzy teraz maja ochote mi pojechac : prosze bardzo; ja w sumie tylko mowie jak to odbieram, a wlasciwie nie odbieram, czy nie trawie
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
Czemu ludzie mają ci pojechac ?! Przeciez to twoje zdanie wkoncu to demokratyczny kraj ( chociaz kaczory są nieprzewidywalne )
Cieszy mnie twoje podejscie do sprawy, a mieliby mi pojechac bo, no coz... spotkalam juz niejedna osobe ktora za podobe "moje zdanie" najchetniej by mi "cos zrobila" bo bywaja tacy ludzie... na szczescie widze, ze tu mi raczej nie grozi spotkanie z nimi.
Co do zapodawania reszty, to moze rzeczywiscie odpusc, jesli mzoesz, chyba ze ktos chce zebys kontynuowal, albo podeslal mu na PW hehe
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
Nie no nie przepraszaj, w sumie nic sie nie stało, tylko akurat z tym mógłbyś troche przystopować Ale co do zaniechania, to dalczego masz to robić? Może niektórym sie to podoba? W końcu to jest twoja twórczośc a po to jest ten temat
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum