Tam pozmieniało sie bardzo dużo... i ciągle coś dodają ale wciąz za mało serwerów dodają i gra na poczatku wlecze sie bez końca i co jakiś czas pojawia sie to denerwujące "Server Busy. Please Try Again Later."
zna ktos tą szaloną grę.... bardzo teraz modna wsród lasek i nie tylko gdzie jest sie w ciązy i normalnie 9 miesięcy dzien po dniu musisz spędzac "to"...można się zabawać w Clarie.. ja osobiście nie wiem dokladnie na czym to polega ale znajduje się na serwerze www.grzeda.pl powodzenia jakby ktoś chciał się BARDZO zabawaić...:) albo chyba że JUZ w to gra... szalone
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Ja polecam stronke miniclip.com , gdyż na tej stronce jest duzo fajnych gierek a nawet bardzo dużo , a co mięsiąc dodawają nowągierke . NAprawde tą stronke warto zobaczyć.
A co do Kurnika -
Mój nick - 1marlip2 ( wiem że głupi ale cała reszta była zajeta ) Najczęściej gram w : Makao, Szachy, Warcaby, Literaki, Domino, Kalambury, Pan,
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum