Graliście kiedyś w gre która wymaga tylko przeglądarki ? Nie ? to może czas spróbowac jest to naprawde fajna forma rozrywki... szczególnie na długie ziomowe wieczory które niestety ale nas dopadły.
Na szczególną uwage zasługują gry The Crims [link] oraz OGame.pl [link].
TheCrims jest dla ludzi którzy chcieli by poczuć sie jako gangsterzy... Ogolnie: Zbierasz jak najwiecej kasy przez co dostajesz punkty respektu. Najlepsi pod koniec każdej edycji dostają atrakcyjne nagrody.
OGame.pl dla każdego MiędzyGwiezdnego Komandora... Ogólnie: Walczysz w wirualnym kosmosie poprzez rozbudowe swojej planety, floty i obrony. Punkty otrzymuje sie za wydane surowce.
Chcecie opowiedziec coś na temat tych gier? albo pochwalic sie osiagnięciami? PISZCIE!
Znacie podobne gry? PISZCIE!
www.muonline.com ==> Taka sobie gra mozna sie troche wyzyc www.worldofwarcraft.com ==> Tej gry reklamowac nie trzeba niestety platna www.lineage.com ==>Rowniez nie taka zla gierka ale global jest platny ;/
www.lineage2.com ==> To co wyzej ale 2 czesc w tym C1,C2,C3
A ZRESZTA CO JA BEDE WYMIENIAL WWW.MU.XP.PL FULL MMORPG'OW WBIJAC !
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2005-12-23, 15:06
Knight Online - https://www.knightonlineworld.com/ Bardzo fajna gra. KO to chyba najlepsza gra OnLine w jaką grałam, polecam . Niestety może wam wszystkim niechodzić (tak jak akurat teraz mi ) bo będzie wam wyskakiwac błąd: za mało pamięci wirtualnej.. Ale są na to sposoby, dość złe, ale są, dla tych: co nie zważają na wirusy (ale nie o tym mowa )
_________________ "My eyes seek reality, My fingers seek my veins...!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum