-Aby ogólnie podyskutować na temat takich programów puszczanych przez stacje MTV. Co o nich sądzicie ? Ogląda je ktoś ? Moim zdaniem najlepsi są Wild Boys, za to Dirty Sanchez robią takie rzeczy, których nikt nie powtórzy, no ale trzeba oddać hołd Jackass-owil, bo przecież to oni byli pionierami tej "sztuki". Kiedyś najbardziej podobało mi się Viva la Bam, ale męczenie don Vita i rozwalanie wszystkiego w koło stało się nudne.
-A teraz drugi powód bardziej indywidualny...Jeżeli już ktoś z Was ogląda Dirty Sanchez to mam prośbe. Kiedyś podłączyłem w połowie odcinka telewizor i właśnie leciał Sanchez no i oni dawali rękawice bokserskie jakimś przechodnią i mówili, żeby pobili Pancho...(wnerwiając ich różnymi textami np. że "zdradził Cię z Twoją siostrą (oczywiście w żartach to mówili)). Ale nie ważne....ważne jest to, że w tle leciała pewna piosenka, znacie ktoś może tytuł ?? Oddam wszystko temu kto mi powie ten tytuł P
P.s. Wiem, że drugi powód założenia tego tematu troche głupi i samolubny, ale na prawdę mi na tym zależy.
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Wiesz... Ogólnie jakoś nie jestem wierną fanką tego typu produkcji, od czasu do czasu oglądam Viva la Bam, aczkolwiek nie na tyle aby się tym znudzić. Jackass jest w miarę, ale już Wild Boyz i Dirty Sanchez mój żołądek nie wytrzymuje Preferuję faktycznie Bama bo czasem jest naprawdę interesująco.
Ja uwielbiam Te programy .... sa super naprawde . Denerwuje mnie tylko to że nie kreca cały czas tylko nie raz powtarzaja ale moze nie maja pomysłów>??
Wiem ze ostatnio wyszły nowe odcinki Viva La Bam to obejrzałem wszystkie
_________________ "Sorry, ale nie jestem ubezpieczony"
Depeche Mode
Jackass, Wild Boys, Dirty Sanchez, Viva la Bam ... wszystko to widziałam, ale chyba jedynie do Jackass mam sentyment. Można było się pośmiać, ale i przerazić czasami. Jedyne co mi przeszkadza to to , że coraz młodsze dzieci widzą takie rzeczy i naśladują panów, którzy są w gruncie rzeczy masochistami.
Jeśli dla kogos D.S i W.B są za mocne to na jakim świecie żyje ta osoba? D.S jest chyba najlepszym programem tego typu, potem Jackass ze względu na jego kultowość, W.B są śmieszni na swoj sposob a VLB nieznosze. Czemu zawsze Bam musi wygrywac i stawiac na swoim, powienien chociaz raz przegrac i zostac zrobionym w konia. Widac ze VLB jest wyreżyserowany od samiutkiego początku do konca
_________________ Now I've told you this once before
You can't control me
If you try to take me down you're gonna pay
Moim zdaniem ludzie potrzebują takich ogłupiaczy Parafrazując stare hasło "chleba i igrzysk". Dostajemy pieniądze tak, aby starczyło na ten chleb. No i mamy Igrzyska w postaci takich debilnych programów...
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Panowie, apeluje o spokój, wydaje mi sie ze posty nie byly na temat, wiec je wygasilem
+GODSMACK+,
Sprawa wyglada tak, ze topic nazywa sie "Jackass, Wild Boys, Dirty Sanchez, Viva la Bam" a nie "Jackass, Wild Boys, Dirty Sanchez, Viva la Bam - pochwały i zachwyty", więc opinie moga byc zarówno pozytywne jak i negatywne
do Wybrańca: nie napisałem że jesteś cham, i czy w ogóle wiesz co oznacza te przysłowie?? "O gustach sie nie dyskutuje"- uważasz ze tak nie powinno być??
widze że nie zrozumieliście moich intencji. Zadałem pytanie (może w dość niewyrazisty sposób) czemu Wybrańcowi nie podobają sie te programy, tylko tyle. A jesli kogos "uraziłem" to już nie moja sprawa. Life is brutal jak powiadają.
Powracając do tematu:
Latrommi: gdy włączysz na jaki kolwiek kanał w tv średnio co 5 minut bedziesz świadkiem ludzkiej głupoty. To, że ktoś "wyraża siebie" w ten sposób a przy okazji świetnie sie bawi ma do tego prawo. I nazywanie tego "głupotą" jak dla mnie jest przesadą. Znam wielu ludzi którzy robią głupsze rzeczy a ludzie nawet tego nie komentują.... ( to tylko moje zdanie ku woli ścisłości)
_________________ Now I've told you this once before
You can't control me
If you try to take me down you're gonna pay
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum