Na pewno bym przeczytala
Mogliby kiedys w TVP1 /jak juz wyemituja wszystkie odcinki/ zrobic reportaz, jak krecili, komentarze aktorow itd.
A w ogole to czekam na 3 sezon ;]]]
_________________ Born to run, Born to be lost
"There's no girl like me'
zgadzam się z osobami, ktore pisaly wczesniej - gdyby to byla książka o tym, jak powstawał film, pomysł itp. (+ najlepiej zdjęć dużo) to bym kupiła... Ale to samo co w serialu?! top byłoby denne
i bezsensowne... bo po co robic to samo... (wiem ze dla kasy :P) niezle by bylo gdyby zaczeli pisac zyciorysy, biografie kazdego z glownych bohaterow (np. "Jak John Lock stracil nerkę")
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
powiem wam tak...wczoraj przyjechala do mnie siostra cioteczna ktora ma znajoma w firmie zajmujaca sie szukaniem wydawcow w Polsce zagranicznych ksiazek...i dowiedzialem sie bardzo ciekawej rzeczy...otoz ksiazka o loscie juz powstala...i jest gdzies w wawie do kupienia...ja juz powiedzialem siorce zeby mi jedna kopie zatrzymala
_________________ Jeżeli miałbym komuś powierzyć swój los na tej wyspie, tą osobą byłby z pewnością John Locke.
Link do książki "Endangered Species (Lost (Hyperion))" - Nie wiem co to jest ale na niemieckim forum piszą "Dzieje Faith Harrington" To jest ciekawe bo według opisu ma być tam przedstawiona sytuacja (katastrofa samolotu ,życie na wyspie) oczami Faith.
Nie wiem czy pamiętacie Miasteczko Twin Peaks, ale w czasie największej facsynacji tym serialem wyszła książka "Pamiętnik Laury Palmer"- uzupełnienie i prolog do fabuły.
Teraz też będzie pewnie podobnie - rzucą parę nowinek, inne spojrzenie, nowych bohaterowów i już zarobią parę dolarów więcej. A książka o powstawaniu serialu, też może będzie
_________________ Je veux bien etre reine, mais pas l'ombre du roi...
duzelatte.moblog.pl
http://www.stopthesealhunt.com/
Podpisywać się!
Nakładem wydawnictwa Amber ukazuje się książka "Lost. Zagubieni - Zagrożony gatunek". Oto co można przeczytać w opisie:
Faith Harrington, badaczka przyrody, może stać się kluczową postacią dla przetrwania grupy na wyspie. Ale wydarzenia, w wyniku których trafiła na pokład lotu 815, wywołały w niej poczucie winy i utratę wiary we własne siły.
Wspominając tragiczną przeszłość, musi poradzić sobie z trudną teraźniejszością. Czy ten tajemniczy świat da jej szansę na nowe życie? Czy Faith stanie się ofiarą wyspy i jednego z jej śmiertelnych zagrożeń?
Kultowy już serial rozpalił wyobraźnię milionów widzów, również w Polsce. Z tą książką jesteśmy o krok bliżej rozwiązania zagadki wyspy.
AMBER, wydanie 2006.r
ISBN: 83-241-2454-3
Format: 12.3x19, 176 stron
Oprawa: Kartonowa Foliowana
W sprzedaży od 2006-03-17
Cena: 14,2 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum