Moim zdaniem ta książka niczego nie wyjaśni bo JJ by się raczej na to nie zgodził.
Oprócz tego skupia się ona na fikcyjnej postaci - Faith, a inni znani nam bohaterowie, np. Hurley czy Claire są tam tylko postaciami epizodycznymi
Książki tej jeszcze nie czytałam ale przeglądałam ją w Empiku w wersji oryginalnej i szczerze mówiąc nie bardzo mi się spodobała. Ale to tylko moje zdanie.
Też bym przeczytał. Czy ktoś wie ile ona kosztuje, bo ja w Warszawie nie mieszkam i nie mam dostępu do Empików itp sklepów. Zacnie by było jakby ktoś zapodał na internet ebooka
Czytałam o tej książce na internecie. Z tego co wiem, treść nie będzie bezpośrednio o serialu, lecz o jakiejś kobiecie na bezludnej wyspie ( tych wiadomości też nie jestem pewna).
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-03-25, 23:07
Oczywiście, że ksiązka nic nie wyjasni ja chętnie bym ją przeczytała, ale chyba tylko dlatego że lubie czytac i że lubię wszystko utrzymane w klimacie LOSTowym
Robicie wode na młyn z waszych wypowiedzi za duzo nie wynika jeśli ktoś przeczyta chociaz pół książki to niech się wypowie a nie nabijac durnymi postami ten temat
Wysłany: 2006-04-11, 15:01
Benito, twój post jest wybitnie mądry, dziękujemy za przyprowadzenie nas do porządku. Jakbyś nie zauważył to temat nie był ruszany od ponad tygodnia, więc "nie nabijaj durnymi postami ten temat"
Autorem książki jest Cathy Hapka, cały tytuł książki to " Lost-Zagubieni. Zagrożony gatunek". Więcej na temat książki i "Zagubionych" na stronie www.roswell.pl
Dzisiaj byłem w Empiku i zakupiłem książke. Ma ona 176 stron, na okładce jest Kate, więc tak myśle, że fabuła - głowny wątek będą podobne. Zmienia się tylko postacie i akcja. Chociaż pewnie będa jakieś syberyjskie niedźwiedzie, włazy itp Wszystko było by Ok, gdyby nie to, że jak zwykle kasa przemawia przez producentów. Otóż książka ta to......tylko jedna z kilku części...potem będzie 2,3,4,5,6 część i tak do xxx części...niestety;/ Jak przeczytam to powiem czy warta zachodu
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Wysłany: 2006-04-14, 19:39
Rzeknij jeszcze tylko, czy cena jest w miarę ??
a o opinię, prosze jak naszybciej (przyznam, ze gbybym miała ją w rekach, nawet nie traciłabym czasu na siedzenie na forum, taki ze mnie pierniczony mol ksiązkowy )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum