Już przeczytałem 1 tom i powiem że fajny. Opowiado historie bohaterów pobocznych, np. co się dzieje z resztą gdy Jack, Kate i Charlie poszli do kadłuba, gorąco polecam
Ja mam i już przeczytałam wszystkie trzy części. Muszę powiedzieć, że te książki bardzo szybko się czyta i naprawdę trzymają w napięciu. Cena jest przyzwoita, więc nie miałam problemu z kupnem.
Pierwszą część kupiłam za 14.90 zł., drugą za 14.80 zł., a trzecią już za 17.80. Dwie pierwsze kupiłam w Empiku, a ostatnią w małej księgarni obok mojego bloku, bo w Empiku jeszcze jej nie było. Ceny są różne, ale takie same jak na odwrocie książek, więc mnie nie oszukali .
Czytałam pierwszą część. Książkę bardzo szybko się czyta. Jest bardzo tania (ja kupiłam w promocji na merlinie, za coś około 11-12zł), co też jest zaletą. Nie ma tam jakichś nowych zagadek, po prostu to co było w serialu tylko z innej perspektywy. Ale uważam, że można przeczytać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum