Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-01-02, 19:41
z tych wszystkich zespołow co wymieniliscie to jednak najlepszy C-BOOL....osobiscie czesto slucham techno i tego zespołu;) bardzo mi sie podoba a w przeciwienstwie do Kate słuchanie techna jest dla mnie przyjemnoscia
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
a z zespołó to :
the scientist
metalica
happysad
U2
braian adams
mandy moore
wiecie co zauwazylem ze osoby ktore nie sluchaja rocka to nie ogladaja tego serialu moi kumple za ta muzyka nie przepadaja a wiedze ze troche ludzi tutaj jednak tego slucha
_________________ Jeżeli miałbym komuś powierzyć swój los na tej wyspie, tą osobą byłby z pewnością John Locke.
Lubie Gorillaz; Eminem; 50cent; The rasmus; Greenday; Linkin Park .
Nienawidze TOKIO HOTEL ; TOPLES ; BLOG 27 (czyli to co puszcza nonstop moja ... siostra)
_________________ "Sorry, ale nie jestem ubezpieczony"
Depeche Mode
Ale widać rock jest górą!!;)..
Ja osobiscie lubie punk rock<jak juz pisałam wczesniej..czyli miedzy innymi:Green day,Blink182,GC(good charlotte)i co niektóre piosenki z Eurotrip'a>a i kiedys lubiłam LP..;)
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-01-03, 16:15
Ja jestem original.
Słucham dziwnych rzeczy.
Np. Bjork.
Albo Rubika z jego oratorium. I to wcale nie tylko piosenki która wygrała w Sopocie.
Albo Jarre'a.
I z innej beczki to np. Cugowskich.
Niezła mieszanka, nie??
_________________ | 4 - 8 - 15 - 16 - 23 - 42!! |
v Charlie.. Aaron needs U.. v
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum