Lubie Gorillaz; Eminem; 50cent; The rasmus; Greenday; Linkin Park .
Nienawidze TOKIO HOTEL ; TOPLES ; BLOG 27 (czyli to co puszcza nonstop moja ... siostra)
widze wreszcie ktoś z bardzo podobnymi zainteresowaniami....!!!
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-01-03, 19:51
LP ostatnimi czasami był fajny....ale teraz jakos nie zbyt czesto słucham.......a z tego co hcyba Clarie napisała to podoba mi sie własnie ta piosenka Rubika ta co wygrala w Sopocie czy gdzies tam:P:P:P cos tam niech mowia ze to miłosc nie czy jakos tak:P heheh
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Depeche Mode
a wiecie co ja też myślałam ze to tokio hotel to jakies walniete kolesie jak zobaczylam zdjecie ale slyszlaam ich piosenke jedna na mtv5 i nawet mi sie spodobala
tzn.... juz nie patrząc na wygląd dobija mnie fakt że spiewają po niemiecku.. co prawda ucze się tego jesyka ale znacznie lepije by brzmiało po angielsku.....
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Jejq...a ten co spiewa to takie nie wiadomo co....on jak dziewczyna wygląda:P..zreszta maluje oczy i paznokcie<na czarno >..kurde i to jeszcze moje kolezanki sobie nosza ich zdjecia beznadzieja:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum