podobno na codzien tez... zreszta ja tam nic nie mam do malowania się bo musiałabym się czepiac wsyzstkich zespołów które lubie a się maluja.... kiedyś tego nie było.. kiedyś byli normal.. ale dobra zostawiam to...
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
jak dla mnie to Evanes wcale nie nalezy do metalu tylko do rocka... a słucham owszem... mam nawet plakat w pokoju.... ale nie zachwycam się.. jakoś nie zrobiła na mnie super wrażenia jej płyta... tak samo jak LP fajna MEteora ale już "zeschła" dla ludzi którzy nie byli SUPER FANAMI mam nadzoije że rozumiecie o co mi chodzi
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
Wiek: 19 Dołączyła: 14 Gru 2005 Posty: 49 Skąd: from island
Wysłany: 2006-01-07, 15:43
Mi tam Jay Z wraz z LP nie przypadł do gustu...Nie podobało mi się to co wyszło z ich współpracy. Wolę same LP, chociaż już kilka miesięcy do nich nie wracałam...A gdzieś leży płytka Live in Texas Może należałoby odkurzyć ją co nieco
A co do Green Day - moja mam jak spojrzała na plakat, który mi przysłali stwierdziła, że BJ to pedał i nie da sobie przemówić do rozmumu
_________________ Are you sure that this is where you want to be...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum