Fajnie się ten program zapowiadał, a jest co raz bardziej z dupy. Mało różnorodności. Wszyscy śpiewają. Drugi idol plus dwóch co się wygina.
Jedynie Paulina ma głos który naprawdę mnie miażdży i zrobi dziewczyna karierę światową, jeśli ktoś nie będzie chciał wykorzystać jej talentu tylko do tego aby zarobić pod siebie tony pieniędzy.
Ewa przeszła nie tylko dlatego że jest niewidoma. Zauważcie, że zawsze ci co występują na końcu przechodzą. Po prostu ani widzowie ani jurorzy nie pamiętają tak dobrze wcześniejszych występów, więc jeśli ci co byli wcześniej są nawet ciut lepsi od tych co byli na końcu to ludzie wybiorą tych z końca. I przez to właśnie przechodzą sami wokaliści, bo dają ich zawsze na końcu Dobrze że wczoraj chociaż ludzie głosowali na AudioFeelsów, bo jakby mieli wybierać jurorzy między Ewą a nimi to i tak pewnie wybraliby Ewę
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2008-11-16, 20:05
Cytat:
Ewa przeszła nie tylko dlatego że jest niewidoma.
Jasne, że nie tylko dlatego. Przeszła bo ma chorego psa, bo zmarł jej ojciec... Troche za dużo tych nieszczęść... I dlaczego o nich mówić w telewizji ? Dla mnie to bez sensu, ale z drugiej strony to naprawde dobry pomysł na zyskanie głosów.
Za pierwszym razem mnie wzruszyła, teraz sam fakt, że dedykuje piosenke zmarłemu ojcu to za mało... śpiewem, samym śpiewem powinna wzruszać, a nie otoczką dotyczącą jej osoby. A zaśpiewała dużo gorzej niż w eliminacjach.
Natomiast audiofeels po eliminacjach uważałem za boysband typu jakieś bekstritbojs. Dobrze, że dobrali odpowiednią piosenkę : ) W rockowym stylu o wiele lepiej się odnajdują.
Wiek: 13 Dołączyła: 25 Gru 2006 Posty: 287 Skąd: Punkt na mapie niewidoczny dla ludzkich oczu;)
Wysłany: 2008-11-17, 15:16
sir FIFI napisał/a:
Najlepszy był ten mały kolo z Matrixa.
Widzicie..? Ktoś mnie popiera.
Ogólnie to pan od liściów z wczorajszego odcinka najlepszym był. xD Taki pozytywny człowiek, szkoda chłopa ;D
Niewidoma zaśpiewała ładnie, ale nie jakoś szczególnie... Ogólnie to się bardzo cieszę, że ta ruda Klaudia z poprzedniego odc. nie przeszła, bo denna była i takie tam.. Choć wszycy ją chwalili.^^
Audiofeels zajebiści. I tu chyba nie muszę mówić nic więcej
Pani od "kukuruku" załamała mnie, spadłam z przerażenia z krzesła, wylałam na siebie gorącą herbatę (no dobra, tylko trochę i właściwie niechcący, ale się liczy) i takie tam. Jak mogli- bardzo przepraszam- dać coś TAKIEGO do PÓŁFINAŁU?!?! W ogóle paranoja.
Elektra do dupy. Na castingach też mi się nie podobały. Dobrze, że nie przeszły dalej, bo jakoś większego talentu to w nich brak.
Lipskee zrobił w sumie fajne szoł, ale jakoś fantastyczny to nie był.
Występu Funky Masons nie miałam okazji zobaczyć, bo mój stuletni dom budowany był nie na wielkość, a na długość i z jednego końca na drugi nie zdążyłam przejść
Kto tam jeszcze był? A. ten od wbijania szkła.xD Brr. Debil. Odrzuca mnie coś takiego i nie lubię oglądać takich rzeczy. Fee. Ale słodkiego ma dzieciaka, tego co w filmiku się przewracał.xD
Na chwilę obecną czekam na występ dziadków od "Pędzą polacy autostradą"xDD I grzeje kasę na SMS-y na nich.;D
Ogólnie w finałach 1 miejsce powinna zająć Lenda (tak je było?), drugie Blady Kris
A. I przepraszam za brak sensu i takie tam powyższych zdań. Przespane 4 godziny i dwa wuefy robią swoje.
_________________ Nie jestem głupcem, a mimo to szaleję
I nie rozumiem, co się ze mną dzieje...;)
Audiofeels powinni wygrać! Chyba, że coś mnie zaskoczy w kolejnym półfinale. A drugie miejsce to mała, co śpiewała "Dziwny jest ten świat" w castingach (Klaudia jakaśtam).
Blady Kris jest konkretny. I to nie jest tak, ze gdzieś tam sobie w domu beatboxuje, bo bierze udział w zawodach, wygrywa je i jest znany w kręgach beatboxerów. Między innymi wygrywał WBW w części beatbox. Kibicuje mu, jak najbardziej. No i Paulinie.
Wysłany: 2008-11-18, 13:55
Ci od autostrady są pozytywni ale talentu nie mają dlatego miejsce w finale im się nie należy.
Audiofeelsi zajebiści, ale obawiam się, że w finale nie powtórzą sukcesu z półfinału i tak dobrze nie zaśpiewają. Swoją drogą ciekawe co wybiorą.
Dzieci mają jeszcze czas dlatego nie powinny wygrać. Dla mnie wygrać powinien Ziółko albo blady Kris, ewentualnie Snake. Ale znając życie pewnie wygra mała Kulawik...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2008-11-18, 18:41
Ja się chyba zakochałam w Audiofeels xD NO boscy sa jak dla mnie. I to oni powinni wygrać moim zdaniem. Chociaz Paulina tez by mogła być, no dobra dla niej drugie miejsce. Blady Kris tez robi show, ale moim zdaniem ten porgram jest dla osób, które nie odnoszą jeszcze sukcesów, a z tego co pisał Fna wynika, że Blady już takowe sukcesy ma.
Nawet mam już na iPodzie tą piosenkę w wykonaniu Audiofeels. Słucham cały czas. Obsesja xD
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Wysłany: 2008-11-18, 18:53
Właśnie dobrze, że Kris odnosi już sukcesy bo przynajmniej mu sodówa do łba nie strzeli i nie przepieprzy tej kasy. Lenda i inni śpiewacy już i tak praktycznie wygrali bo zostali zauważeni i ktoś może ich dać kontrakty płytowe. ( Ziółko już nagrał materiał na własną płytę, ale nie miał kto jej wydać ). Dlatego lepiej, żeby dzieci nie wygrały kasy bo jeszcze strzeli coś do łba rodzicom... i przeputają całą kasę na samochód i nowe meble
Samochód i nowe meble. Razem 100 tysięcy, to znowu nie taki jakiś kosmiczny wynik, jak na te czasy.
_________________ Ten wie, tamten wie, tylko ja nie wiem,
może coś przeoczyłem, a może nie znam sam siebie.
Ludzie spoglądają na mnie z boku..
wielu myśli, że.. wielu mówi..słyszę..
Nic się nie zmienia ludziom w głowach się przewraca.
Spoko, ja dobrze wiem kim jestem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum