Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2008-04-23, 09:44 Programy telewizyjne
Od razu informuje, że nie jest to temat o gazetach w których jest napisane co o danej godzinie leci w TV.
Więc jakie programy oglądacie w TV ?
Oglądałem wczoraj Wojewódzkiego. Troche syfny odcinek. Ibisz robił z siebie idiotę. Troche pozersko wygląda dla mnie w tym "rozrywkowym stylu". Pewnie to przez wiek, koleś próbuje się odmłodzić i pokazać, że jest cool. Tola też nie zachwyciła jako gość...
Biedaczka... nikt jej w szkole nie lubi
Wizerunek ma tragiczny. No ale niestety takie są wymogi show-biznesu. Jeśli wyglądasz i zachowujesz się w miare przeciętnie, nie szokujesz - to sukcesu nie odniesiesz.
Ale tak czy siak wole Kubę od Majewskiego.
Ten drugi zszedł na psy... niestety. Żarty ma żałosne. Rozmowy z gośćmi też są nijakie. Nawet rozmowy w tłoku nie są na takim poziomie jak dawniej.
Jedyna zajebista rzecz to Końca nie widać. Reszta nie zachwyca.
Ja lubię MC2 Manna i Matterny na TVP. Trafiają się naprawdę świetne odcinki, choć niektóre są dość nudne i raczej nic się w nich nie dzieje. Ale program jest pełen fajnych rozmów, czasem żartów, fajny klimat i dobre prowadzenie programu ;]
Lubiłem zawsze na Discovery oglądać "Pogromców Mitów". Nie śledzę, ale jak czasem trafię na odcinek to z chęcią oglądam.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2008-08-08, 11:42
Fakt, "pogromcy mitów" to niezły program. Nie śledzę wprawdzie każdego odcinka ale jak natrafię skacząc po kanałach to oglądam
Wojewódzkiego natomiast oglądam namiętnie. Każdy odcinek. Facet i mądry jest i niezłymi tekstami sypie, a Majewski to już taka szmira się zrobiła.
Na tv4 albo na vh1 oglądam "Project Runway" Fajny program, strasznie mi się podoba. Chciałabym umieć projektować ciuchy i szyć jak najgorsza osoba z tego show
Ja też dołączam się do "Pogromców" i "Brainiaca", podobnie jak reszta oglądam jak trafię Generalnie mało oglądam telewizji, jak siedzę już przed telewizorem (np. śniadanie, przekąski itp. ) to zwykle włączam TVN24 (tam zawsze coś ciekawego jest). Czasami przełączam na MTV, ale tam trudno trafić na muzykę... Ostatnio trafiłem na maraton z "Pimp my room" (nie wiedziałem nawet, że takie coś jest) i nawet spodobało mi się.
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Wysłany: 2008-08-10, 21:53
MarianCzyTyMnieKochasz napisał/a:
Na tv4 albo na vh1 oglądam "Project Runway" Fajny program, strasznie mi się podoba. Chciałabym umieć projektować ciuchy i szyć jak najgorsza osoba z tego show
tez lubię to oglądać. Jak dla mnie świetny program. Wiara ma naprawdę odjazdowe pomysły. ta laska z avatara Mumina jakos najbardziej mi przypasowała (nie pamiętam imienia )
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2008-08-10, 22:30
Opentana napisał/a:
ta laska z avatara Mumina jakos najbardziej mi przypasowała (nie pamiętam imienia )
hehe, Nora mi też najbardziej przypasowała dlatego zamieściłam sobie avatar z jej podobizną ;P Oczywiście jak mi ktoś przypasuje to zaraz na początku odpada cóż.
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Wysłany: 2008-09-20, 22:09
Ogladacie Mam Talent na TVN ? Zajebisty program. Młody tańczący typek i śpiewająca niewidoma zmiażdżyli dzisiaj. A i gość co przyszedł przełamać nieśmiałość też
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum