Ja uwielbiam jeździć na rowerku Niestety jakiś miesiąc temu ukradli mi mój ukochany rower! I to z mojej posesji... przy okazji udało się złodziejom wykraść DVD biżuterię i jeszcze inny rower mojego taty(a ten rowerros został zakupiony tydzień przed kradzieżą ) No i teraz cierpię. 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu! Trzeba uzbierać na nowy rowerek...hmmm....to trochę potrwa Ale tylko jak kupie nowy to pojadę tam gdzie mnie zaprowadzą oczy...(czyli pewnie do stadniny...trudna sprawa...zawsze mówię że nie wiem gdzie jadę ale jakoś trafiam tam...taka już moja przypadłość. Przypuszczam że jadę tam mimo woli bo wiem że to najdalsze miejsce gdzie mogę dojechać bez omdlenia bądź zawału ) Kiedyś chcę pojechać rowerem nad morze może na Hel Kto się na to pissze? Ale to dopiero najprędzej za dwa lata...wtedy będzie 18
Pozdroffffienia
_________________ "Powaga zabija powoli" JM
Pozdrówki!!!
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-12-11, 22:40
Ja rowerowac lubie, chociaz pol czasu spedzam na mojego rowerku naprawie, to lubie. Momentem, kiedy moglem przestac byl taki, gdy moj kolega jechal sobie (a to (Cenzura) smiertelna jest), wywalil sie i wbil hamulec w noge. Ale widok to byl;]
Też lubię jeździc na rowerze, lubie rajdy rowerowe, ale nałogowcem nie jestem jak np. niektórzy moi koledzy W zeszłe wakacje miałam pewien wypadek na rowerku bo chciałam wskoczyć na wysoki krawężnik i nie umiałam i nieźle się potłukłam i potem bałam sie troche jeździćm ale w sumie już mi przeszło. Teraz chce pod choinkę dostać nowy rowerek(chociaż co ja z nim w zimie z robię )
_________________ "All we need is just a little patience".
Ja uwielbiam jeździć na rowerze, ale obecnie nie mam za bardzo czasu na to...A poza tym w centrum miasta to nie bardzo tak jeździć, chyba że po parku...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum