Pragnę oznajmić, że zostały jescze trzy miejsca. Jeśli ktoś z was ma ochotę zapraszam na PW. Proces tworzenia postaci, zdolności itp. wyjaśniłam stronę wcześniej.
Garstka informacji ogólnych na temat sesji:
Sesja nie będzie kalką serialu. Stworzę nową przygodę bazujac na serialu. Nie zdecydowałam się jescze, czy na wyspę traficie w wyniku katastrofy samolotu, czy też innej. Nie mniej tarficie
Jescze raz przypominam graczom, których karty juz mam i tym przyszłym, aby wybrali sobie avik dla postaci. Dobrze by było, gdyby zachował format wskazany dla avików przez adminów. Żadnych gigantów, bo ramkę rozepchnie Aviki bedą odzwierciedalć wyglad waszych postaci (jak cie widzą tak cie lubią ) i będziecie go wlepiać w każdy post waszej postaci. Jak będzie wygladać to w praktyce wyjasnie przed sesją. Acha, avików nie musicie mi podsyłać
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Kate 13, wyłączyłaś PW w zwiazku z czym zmuszona jestem pisać w topiku. Karta pozostawia wiele do życzenia. historia zbyt pobieżna. Generalnie skróciłaś ja do informacji niezbednych. Spróbój napisac opowiadanie o dziewczynie. Sesja RPG, to wspóltworzenie fabuły z innymi graczami i MG, czyli opowieść. Tymczasem nie wybioręmiedzy karta Twoją a Norda. Zaś alternatywy brak
Poza tym na cechy przydzielone jest 75 punktów do rozdziału, nie gwiazdki. Stronę wcześniej wszytko pisze. Nic więcej do zarzucenia nie mam :wink
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
No to ja sie nie moge juz doczekac... ciekawe jak to bedzie wygladalo potem jak na razie tylko studiuje samo dzialanie gier RPG, ale tresciwych odpowiedzi na moje pytania nie znalazlam zbyt wielu. Na szczescie zaryzykowalam i wyslalam karte
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-02-17, 15:26
heheh mam nadzieje ze ja sie tam ze swoja postacia dostałam ;);) ja juz poszperałam troche w necie o tym całym RPG i sie dokształcam bo potem (jakbym sie dostała) wszyscy by sie do mnie rzucali ze nie wiem o co chodzi to po co bralam udział hehe Pozdrawiam
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Ludzie dawajcie sensowne i przemyślane karty graczy Allishi! Zachęcam do dawania kart, bo myślę że Lostowe RPG to musi być coś godnego uwagi;) I w imieniu Allishi przypominam że macie oddać to w formie opowiadania Pozdro!!!
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Uppsss, nie było mnie parę dni, nie tylko na forum, ale fizycznie w domu i nie wiem, czy jest sens, żebym coś tworzyła. Teoretycznie w głowie mam już wszystko ułożone, ale jeszcze musiałabym przelać na papier- raczej nie dziś, najprędzej do końca weekendu;a tu zdaje się, że już wszystko zaklepane. Ale liczę na obiecanego ewentualnego npca, byle nie do efektownego wylatywania w powietrze
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Z tego co mi wiadomo, nadal można walczyc. Jest jeszcze mozliwosc wejscia i jesli zdazylabys przed niedziela, to byloby super. Pisz jak najszybciej i wysylaj do Allishy!!
_________________ Zycie tak wiele od nas wymaga... dlaczego czasem nie daje rady?
No właśnie jeżeli masz już wszystko przemyślane to zlej to na kompa i prześlij do Allishi! Właśnie zgadzam się z Fioną że byłoby fajnie jakbyś skończyła do niedzieli
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum