Co sądzicie o tym programie? Czy według was jest stronniczy? Czy obraża polityków?
Ja bardzo lubię ten program, pokazują tam śmieszne wpadki polityków i fajnie je komentują. Bardzo lubię skecze z podkładem muzycznym, Muppet Show po prostu mnie rozwala xD. Według mnie program ten nie jest stronniczy, przecież to nie wina prowadzących, że więcej wpadek i innych śmiesznych sytuacji zdarza się partiom rządzącym... Czasami zresztą pokazują wpadki posłów z opozycji.
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-11-28, 16:38
Czasami oglądam. Podoba mi się ten program, ale zawsze najbardziej lubiłam dziennik J. Federowicza
Co do "szkła kontaktowego" to tylko czasami zdarzy mi się zaśmiać, ale mimo tego oglądam (sporadycznie). Bo przecież ten program nie został stworzony po to żeby się nabijać. Jednym słowem program polityczny z humorem.
Bez przesady, TVN 24 jest znanym programem i jest dostępny już na kablówce. Poza tym SK reklamuje się też na zwykłym TVN. Czasami też politycy o nim wspominają.
Nie sądzę, aby kanał, na którym jest emitowane SK miał wpływ na jego oglądalność ("Szkła Kontaktowego").
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum