Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-11-08, 16:32 Teleturnieje itp.
Zakładam ten temat, aby pogadać o teleturniejach. Moim ulubionym jest grasz czy nie grasz, a to link do tej gry
A wy jakie teleturnieje lubicie najbardziej? Co o nich myślicie?
Ostatnio zmieniony przez Shann 2006-11-08, 16:40, w całości zmieniany 2 razy
1 z 10, bo to nie jest parodia, a prawdziwy teleturniej, gdzie wymagana jest wiedza,
_________________ Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło. Jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć - Tom Marvolo Riddle
Jeden z dziesięciu to też mój ulubiony choć nie oglądam już regularnie. Dawno temu oglądałem Koło fortuny, Va banque później Milionerów. Ciekawy był też teleturniej prowadzony przez Ibisza Awantura o kase.
Teraz właściwie nie oglądam telewizji więc nie wiem czy coś wartego oglądania jest w programie jakiejkolwiek stacji.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-11-08, 20:17
Milionerzy to był teleturniej, reszta to razcej żałość nie radość. No 1z10 to może nie jest żałość, ale jakoś nie przepadam za nim.
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Teleturniej Milionerzy miał tą przewagę nad 1 z 10, że tam padały duże wygrane; był też bardziej urozmaicony (np. telefon do przyjaciela); na pytania były gotowe odpowiedzi przez co widz mógł łatwiej "uczestniczyć" w zabawie. Jego główne wady to dla mnie: mało pytań w jednym odcinku, nieskończony czas na odpowiedź dodatkowo wydłużany prze głupie pytania Urbańskiego, to że był emitowany na TVN (czyli reklamy po 10 minut).
Jeden z dziesięciu jest szybki, pada dużo ciekawych pytań i nie ma jakiś udziwnień dlatego ciągle jest emitowany a milionerzy już dawno nie...
Dokładnie 1 z 10, Va Banque to były dobre Teraz w każdą niedziele oglądamy z rodziną Familiadę żeby sie posmiac z Karolka Hamburgera Najlepsze jest jak on tłumaczy odpowiedzi np. raz powiedział:
"Kurnik, jak sama nazwa wskazuje mieszkają tam konie"
Karolek rządzi!
Kiedyś Milionerzy.
Teraz wszystkie te teleturnieje są takie, że ręce opadają... No oprócz 1 z 10
Jedyny porządny...bo przynajmniej nie nawija głupot, tylko pytanie po pytaniu
Tez kiedyś lubiłam Milionerów. Teraz czasmi ogladam Jeden z 10. Jak mi się nudzi to moge obejrzec tą Gre w ciemno ale to juz ostatecznośc. Ogólnie to teraz nie ma ciekawych teleturnieji. Prawie wszystki opierają sie na oszukiwaniu naiwnych ludzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum